Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne lan?
FI_EFsDWYAgrM0-
bu kadroyu yazan adama ek mesai ücreti vermeyen adidir.

Bilgiler için teşekkürler,zaten 1 tane bile A takıma oyuncu kazandırsak başarılı bir proje olur.Öncelikle tff 2. ligde kalıcı olmalıyız tabii.
rica ederim abi yıllardır zaten diğer avrupa takımlarının yaptığı gibi GALATASARAY B takımının olması gerekiyordu ama ne yazıkki tff denen oluşum bunun önüne geçti (kesin işlerine gelen bir nokta vardır) alıyorsun genç topçuları lise turnuvası gibi laylaylom geçen bir lige koyuyorsun fair playe falan aşırı dikkat ediliyor sonra gel a takıma çık diyorsun. eren aydın malatyaspor u19 maçında 5 gol atsa mı gelişir yoksa sakaryaspor deplasmanında biraz da olsun dolu tribünlere karşı oynayarak mı gelişir.

allahım 1 oyuncumuza teklif gelmez mi yarabbim 1 tane güzel bi satış yapamaz mı bir kulüp ya

İçerideki Marsilya maçı hariç diğer maçlarda pozitif bir futbol oynamadık. Lazio kalecisi malca o topu içeriye almasa sabaha kadar gol atamazdık o maçta mesela. Diğer maçlarda iyi defans yaptık bunda Marcao ve Muslera'nın büyük katkısı var.
Lazio kaelcisio topu içeri almadan önce Morutan'ın direkten dönen topu en ardından Cica yada Kerem'in kaçırdığı kaçırdığı gol vardı yani gayet gol atabilirdik. Dışardaki Marsilya- Lazio maçları için haklısın. İçerde berabere kaldığımız Moskova maçında kaçan pozisyonları bir daha hatırla istersen yine dışardaki Moskovo maçında da çok gayet iyi bir futbol vardı. 6 maçın 4'ünde çok net pozitif futbol vardı. 2 tane deplasmanda da dediğin gibi pozitif olmayan bir futbol ama doğru oyun vardı. 6 maçın 4'ünde pozitif futbol gayet iyi ve hak ederek liderlik için yeterli bir performans.

Burak tuzaga dustu cok net

Farioli soylentisi,yardimci soylentisi,isitan gunun roportaj vermesi istifa etsin diye yapildi ama ft bunlari yemedi ve yine magdur etti kendisini
Valla yesin yemesin çağırdı kovdu nokta. Kimse başkana bk atmasın, ft kendi etti kendi buldu, başkan arıyormuş telefona bakmıyormuş, mesajlara karşılık vermiyormuş. Yahu hoca kötü gidiyoruz çok baskı var bi yardımcı alalım ; Hayır, teknik ekibe takviye yapalım ; Hayır, seni futbolun başına geçirelim, teknik direktörü sen belirle ; Hayır orda para yok, eeeeee napcaz…? herşey bir yana artık alınan mağlubiyetlere alışmıştık. yahu hadi ortada futbol namına bişey olsa, birşeyler görsek tmm önemli değil. Gelen her topçu her geçen gün geri gidiyor, sahada yürüyecek halleri yok, hele ki en son maçta hakkaten utandım yahu utandım. Sahadaki oynayan topçuların gözü yedek kulübesinde, acaba bana mı sövüyor diye bakıyor. Topçularda ne özgüven bıraktı ne akıl bıraktı.
Az önce de yazdım önğmğze bakalım artık bitti geçti gitti artık.

Bunlarin vedasi olmasa gsmiz zuper lige ve futbola veda edecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt