Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf Terim gitti diye Torrentin başarısız olmasını isteyen ya fenerlidir ya da adi bir göttür sonuç olarak ikisi de aynı hesaba cikiyor
Terim gitsin diye takının başarısız olmasını isteyenler neydi üstat?

Daha öncede yazmıştım. Vilhena ile 4-2-3-1 oynayabiliriz gibi geliyor. Gedson-Vilhena olabilir bence, aynı zamanda sol bek de yedekler. Torrent 4-2-3-1 oynattığı için alınabilir bir risk. Maliyeti düşük olacaktır. Sıkıntı ise Holding Midfielder'dan vazgeçmek gerek. Torrent build-up'ı anladığım kadarıyla stoper arası 1 orta saha koyarak yapıyor. Gedson veya Vilhena'ya bu işi yaptırmaya kalktığın vakit riskli bir oyun gelecektir. Vilhena'nın arızalarından bağımsız böyle düşünüyorum.

İsmail
Arda
Babel
Feghouli
Ömer
Yedlin

bunlar zaten takımdan gitmeli

Bunların dışında gitmek isteyen varsa

Bir dakika bile kalmasın defolup gitsin
muslera ---
fatih -----
ismail -----

marcao +++
nelsson +++
luyindama ---
alpaslan +
aanholt ++
ömer ---
boey +
omar ---
yedlin ---
taylan +
berkan ++
assuncao ---
cicaldau ++
aytac ---
kerem +++
baris +
arda --------------
feghouli -----
morutan ++
emre +

mostafa++
ogulcan ---
halil -
diagne -
babel ---

muslera ---
fatih -----
ismail -----

marcao +++
nelsson +++
luyindama ---
alpaslan +
aanholt ++
ömer ---
boey +
omar ---
yedlin ---
taylan +
berkan ++
assuncao ---
cicaldau ++
aytac ---
kerem +++
baris +
arda --------------
feghouli -----
morutan ++
emre +

mostafa++
ogulcan ---
halil -
diagne -
babel ---
Offf ya kadroya bak arkadaş

Resmen enkaz

Kafadan 10 kişi sayarsın direk gönderilmesi gereken

Fatih
İsmail
Omar
Ömer
Yedlin
Assuncao
Arda
Babel
Feghouli
Oğulcan

Terim gitsin diye takının başarısız olmasını isteyenler neydi üstat?

Onlar da aynı bokun laciverti işte .. Ben 2 senedir terim gitsin diyen biriyim ama geçen yılki şampiyonluk sürecinde hepimiz tek yürek olduk son haftaya kadar ..Olumlu veya olumsuz isimleri Galatasaray'ın menfaatleri üzerine koyan herkes benim için aynıdır.

Offf ya kadroya bak arkadaş

Resmen enkaz

Kafadan 10 kişi sayarsın direk gönderilmesi gereken

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oyunculari mental olarak yeniden kazanmak kolay olmaz bu sezon icin. kale agzindan kacan gollerin izahi yok.

kim gitmeli diye liste yapsak babel, arda, feghouli ve halil zirvede olur muhtemelen. ne atan iyi, ne tutan iyi.

muslera zamaninda ayrilmayan efsaneler gibi olmaz umarim.

oyunculari mental olarak yeniden kazanmak kolay olmaz bu sezon icin. kale agzindan kacan gollerin izahi yok.

kim gitmeli diye liste yapsak babel, arda, feghouli ve halil zirvede olur muhtemelen. ne atan iyi, ne tutan iyi.

muslera zamaninda ayrilmayan efsaneler gibi olmaz umarim.
Halil'den hala ümitliyim ben ya

Bence yanlış formasyon ve tercih kurbanı Halil

2'li ve yardımcı forvet oynatacaksın Halil'i

Yanına da Gomis veya Drogba gibi bir isim koyacaksın

İşte o zaman Halil çok daha verimli olur

Daha öncede yazmıştım. Vilhena ile 4-2-3-1 oynayabiliriz gibi geliyor. Gedson-Vilhena olabilir bence, aynı zamanda sol bek de yedekler. Torrent 4-2-3-1 oynattığı için alınabilir bir risk. Maliyeti düşük olacaktır. Sıkıntı ise Holding Midfielder'dan vazgeçmek gerek. Torrent build-up'ı anladığım kadarıyla stoper arası 1 orta saha koyarak yapıyor. Gedson veya Vilhena'ya bu işi yaptırmaya kalktığın vakit riskli bir oyun gelecektir. Vilhena'nın arızalarından bağımsız böyle düşünüyorum.
Gedson ve Vilhenna ikisi birlikte gelirse forumdan birine Galatasaray forması hediye ederim

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt