Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ftyi aklama cabasi mi? Sen daha okudugunu anlamiyorsun herhalde. Benim orada Morutan konusunda yaptigim bir tespit.

Diger konuya gelelim. Berghuis gelseydi 1 ay’a Emrah Bassan’a donecekti diyorsun da bir de diger taraftan bakalim. Erzurumspor’dan bonservissiz aldigi Taylan’i gecen sezon Turk futboluna kazandirdi. Taylan bizim adimiza gecen sezonun en iyilerinden biriydi. 4. ligden bonservissiz aldigi Kerem’i Turk futboluna kazandirdi. Onyekuru’yu parlatti ve Everton’dan 13 milyon euro karsiliginda Monaco’ya transfer oldu. Denayer’i parlatti ve City’den 10 milyon euro karsiliginda Lyon’a transfer oldu. Son 2-3 sezon dogru durust oynamayan Gedson’dan faydalandi. Yaz transfer doneminde ve simdi herkes Gedson’u agzindan dusurmuyor. Ndiaye satildi, yerine oyuncu alinmadi, Tudor tarafindan kadro disi birakilan Donk’u takima kazandirdi.

Yetersiz oyuncuyu transfer ediyor konusuna gelince, scout transferleri uzerinden Terim’i fazla elestirmem, sonucta scout ekibi bu oyunculari izliyor, raporluyor ve hocaya oneriyor. Kaldi ki her scout transferi tutacak diye bir sey de yok. Ajax’in bile bir cok tutmayan scout transferi var. Hocayi bu konu uzerinden elestirmek istiyorsan Sener, Jimmy, Mugdat, Fatih, Aytac, Ogulcan, Babel gibi yetersiz oyunculari aldirdigi icin elestir.
Yusuf oyle degisiksinki bazen lan bu adam futboldan anliyo diyorum,bazen yok hic anlamiyo diyorum(mesela suan)

Bizden gittikten sonra parlayan oyuncu yoka getirip hakli cikmaya calistinya

Simdiki mesajindan sonra bende sana diyorumki o zaman senin dusunce sekline gore,ftnin parlattigini iddia ettigin adamlarin akibeti noldu

Gel bakalim

Taylan dedin-malum(kendi bile kesti)
Donk-resmen ölü
Ndiaye-hic tutunamadi savruldu ordan oraya eriyerek bitti
Onyekuru-detaya gerek bile yok cenaze namazi kilindi
Gedson-benfica oynatmadi bile o forma kavusan oyuncuyu(kendisinin en buyuk fani benimdir.belkide)

Daha patlatip bizden sonra dibe batan garrysi,ozan kabagi falanda var liste uzar

Anladinmi mantiginin,olaya bakis acinin ne kadar yanlis oldugunu

Ha dersenki parlattiklari (!) bizden gittikten sonra coktuyse hocanin ne kabahati var,o zamanda gittikten sonra parlayan varmi diye soramazsin

Yani butun acilardan var hakemi gibi yazdigini inceledigimde gozle gorulur bi tespit gordum ama elle tutulmuyor

sosyal medyadaki terimciler harekete geçtiğine göre bütün suçu yönetime yükleyip işten sıyrılma kademesine geçildi herhalde. sırada da yönetim ile kavga hamlesi var gibi. yönetim ve teknik ekip ortak suçludur bu tabloda, kimse kendini yine sıyırmaya çalışmasın boşuna. aynı filmi çevirip çevirip sunuyorlar. bütün yönetimler suçlu hep terim haklı. dış mihraklar, iç mihraklar edebiyatıyla yıllardır kandırıyorlar milleti

sosyal medyadaki terimciler harekete geçtiğine göre bütün suçu yönetime yükleyip işten sıyrılma kademesine geçildi herhalde. sırada da yönetim ile kavga hamlesi var gibi. yönetim ve teknik ekip ortak suçludur bu tabloda, kimse kendini yine sıyırmaya çalışmasın boşuna. aynı filmi çevirip çevirip sunuyorlar. bütün yönetimler suçlu hep terim haklı.
Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır bunu bilmelisin

924d7e6b29a69eb5e31a08f6cd8a5065.jpg

sosyal medyadaki terimciler harekete geçtiğine göre bütün suçu yönetime yükleyip işten sıyrılma kademesine geçildi herhalde. sırada da yönetim ile kavga hamlesi var gibi. yönetim ve teknik ekip ortak suçludur bu tabloda, kimse kendini yine sıyırmaya çalışmasın boşuna. aynı filmi çevirip çevirip sunuyorlar. bütün yönetimler suçlu hep terim haklı.
Katılıyorum şu an yönetim ile savaş başladı. Yönetim kendilerini kurtarmak için mart ayında hocayı kovmak istiyor. Onu Terim bunu sezdi ve karşı atağa başladı trollerini salarak. İki tarafta bir birlerinden beter, olan yine Galatasaray’ımıza oluyor maalesef.

Ben anlamıyorum güzel bir şey olunca dibine kadar övülüyor okey , kötü bir şey olunca ve bu sürekli devam edince gene kimse müdahale etmesin biz hallederiz , bu hiçbiryerde olmaz.

Transfer ettiğin tüm adamlar geriye gidiyor istikrarlı bir şekilde sadece stoper bölgesi hariç.Geçen sene ligi yaptığı saçma oyuncu değişiklikleri ve kadrolar vermiş. Oyuncular maç içinde yumruk atıyor bir diğeri penaltı atıyor penaltıcı olmamasına rağmen. Diyor ki onun atmaması lazım onu seçmedik okay o da tamam.

Performans gösteren ama arada sendeleyen adamlara asla Babel&Feg&Belhanda’ya verdiği şansı vermiyor. Geçen sene Muhammed bu sene Halil , Morutan. katılmayan çok olacaktır ama daha önce Emre Mor. Bu adamlar iyi oynarken saçma sapan sebeplerle ansızın kesti adamları sonra saçma sapan maçların saçma sapan dakikalarında taraftarın önüne attı.

Zaten forma adaleti diye bir şey hiç yok. geçen sene Onyekuru ya da Feg Biraz kıpırdansa Kerem’in bu süreleri bulacağını inanan var mı gerçekten? Forma adaleti falan hak getire takımda en çok kim hocam çekerse formaya o daha yakın.

Yani şunların olduğunu göre göre tamam güzel yanları da var ama bu saçmalıkları kabul etmemek akıl işi değil. Bu sene Avrupa Ligi olmasaydı gene bir şeyler bulacaklardı. Ben iyi bir şey yapmıyor demiyorum ama yaptığı saçma sapan şeyler yaptığı iyi şeylerin tamamen önüne geçiyor.

Ünal Aysal, Mustafa Cengiz şimdi Burak Elmas. Her seferinde bunlar suçlu hoca daha ne yapsın?

Bu futbolcularla degismiyorsa transferlerle değişecek dediler şimdiki topcuları taca attılar. Simdi de oyuncu almamız şu an zor deniyor. O sözler niye edildi yav. Bu topcularda özgüven filan kalmadı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt