- 26 Kasım 2012
- 179.267
- 241.414
- 5.688
yeni üye olanların listesinin gizlenebileceği fikri absürt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf oyle degisiksinki bazen lan bu adam futboldan anliyo diyorum,bazen yok hic anlamiyo diyorum(mesela suan)Ftyi aklama cabasi mi? Sen daha okudugunu anlamiyorsun herhalde. Benim orada Morutan konusunda yaptigim bir tespit.
Diger konuya gelelim. Berghuis gelseydi 1 ay’a Emrah Bassan’a donecekti diyorsun da bir de diger taraftan bakalim. Erzurumspor’dan bonservissiz aldigi Taylan’i gecen sezon Turk futboluna kazandirdi. Taylan bizim adimiza gecen sezonun en iyilerinden biriydi. 4. ligden bonservissiz aldigi Kerem’i Turk futboluna kazandirdi. Onyekuru’yu parlatti ve Everton’dan 13 milyon euro karsiliginda Monaco’ya transfer oldu. Denayer’i parlatti ve City’den 10 milyon euro karsiliginda Lyon’a transfer oldu. Son 2-3 sezon dogru durust oynamayan Gedson’dan faydalandi. Yaz transfer doneminde ve simdi herkes Gedson’u agzindan dusurmuyor. Ndiaye satildi, yerine oyuncu alinmadi, Tudor tarafindan kadro disi birakilan Donk’u takima kazandirdi.
Yetersiz oyuncuyu transfer ediyor konusuna gelince, scout transferleri uzerinden Terim’i fazla elestirmem, sonucta scout ekibi bu oyunculari izliyor, raporluyor ve hocaya oneriyor. Kaldi ki her scout transferi tutacak diye bir sey de yok. Ajax’in bile bir cok tutmayan scout transferi var. Hocayi bu konu uzerinden elestirmek istiyorsan Sener, Jimmy, Mugdat, Fatih, Aytac, Ogulcan, Babel gibi yetersiz oyunculari aldirdigi icin elestir.
@Koray_varisyeni üye olanların listesinin gizlenebileceği fikri absürt.
Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır bunu bilmelisinsosyal medyadaki terimciler harekete geçtiğine göre bütün suçu yönetime yükleyip işten sıyrılma kademesine geçildi herhalde. sırada da yönetim ile kavga hamlesi var gibi. yönetim ve teknik ekip ortak suçludur bu tabloda, kimse kendini yine sıyırmaya çalışmasın boşuna. aynı filmi çevirip çevirip sunuyorlar. bütün yönetimler suçlu hep terim haklı.
Sen kimsin lan![]()
Katılıyorum şu an yönetim ile savaş başladı. Yönetim kendilerini kurtarmak için mart ayında hocayı kovmak istiyor. Onu Terim bunu sezdi ve karşı atağa başladı trollerini salarak. İki tarafta bir birlerinden beter, olan yine Galatasaray’ımıza oluyor maalesef.sosyal medyadaki terimciler harekete geçtiğine göre bütün suçu yönetime yükleyip işten sıyrılma kademesine geçildi herhalde. sırada da yönetim ile kavga hamlesi var gibi. yönetim ve teknik ekip ortak suçludur bu tabloda, kimse kendini yine sıyırmaya çalışmasın boşuna. aynı filmi çevirip çevirip sunuyorlar. bütün yönetimler suçlu hep terim haklı.
sanığa sormuşlar neye gülüyorsun diye. fatih terim isminin yanındaki adalet kelimesine demiş.Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır bunu bilmelisin
efsane adam konusurken hic takılmıyor ftcilerin kabusu takipteyiz
Nerede konuşuyor bu amca?efsane adam konusurken hic takılmıyor ftcilerin kabusu takipteyiz
Yalnız fazla güvenmeyin 2 galibiyette en büyük terimci olur terste bırakır.efsane adam konusurken hic takılmıyor ftcilerin kabusu takipteyiz
Youtube aslan sampiyon tv mi neydi adiNerede konuşuyor bu amca?
Bayaa güveniyoruz yaYalnız fazla güvenmeyin 2 galibiyette en büyük terimci olur terste bırakır.