- 23 Ocak 2019
- 24.473
- 32.033
- 2.233
Kime benzetiyorum diye düşünüyordum, buldum sonunda; Mustafa Reşit Akçayiyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime benzetiyorum diye düşünüyordum, buldum sonunda; Mustafa Reşit Akçayiyi olur
kadir..kim acaba
Herhangi bi transfer olmaz6 numara transfer haberlerı gırmeye hazırlan
duyum varHerhangi bi transfer olmaz
city, barcelona ve bayern munihten topcu begenın arkadaslar kadroda düsünülmeyen özellikle genc kiralık![]()
Bu ikisinin en iyi oldukları yer Cm 01-02 imiş o vakit.Fortuna Sittard'da Işıtan Gün ve Ogan Tarhan tarafından gazi edildiğini iddia eden hocalara bir bakayım dedim.
2016-17 sezonu devre arasına girmeden önce Ben van Dael hocaymış. Adam son 9 lig maçında 8 mağlubiyet 1 beraberlik almış. Kovup yerine Sunday Oliseh getirilmiş. Takımı küme düşme hattından çıkardıktan sonra ertesi sezona da bayağı iyi girmiş. 20. hafta lig lideriyken aldığı üst üste 4 mağlubiyetle direkt çıkma pozisyonu olan ikincinin 5 puan gerisine düşmüş. Kovulduktan sonra takım 14 maçta 10 galibiyetle sezonu namağlup tamamlamış ve direkt Eredivisie'ye çıkmış. Sunday Oliseh o zaman kovulduğundan beri de takım çalıştırmış değil.
Ondan sonra 18-19 ve 19-20 sezonlarında küme düşme hattında cebelleştikten sonra 2020-21 sezonunda o zamana kadar 3 farklı hocanın yardımcılığını yapmış Kevin Hofland ile anlaşmışlar. Adam 8 maçta 3 puan topladıktan sonra götüne tekmeyi yemiş. Sonrasında gelen Ultee 8 maçta 16 puan toplamış. Hofland da kovulduktan sonra takım çalıştırmamış bir bu sezonun başında van Bommel'in yanına Wolfsburg'a yardımcılığa gitmiş ki o macerası da Ekim'de son bulmuş.
Anlayacağınız bu Oliseh ve Hofland cacık herifler. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama bunların söylediğini de pinch of salt ile almakta fayda var.
marc rocayı begenirmisinMünüh niye
marc rocayı begenirmisin
o zmn beklebayılırım