- 6 Eylül 2014
- 83.339
- 56.870
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yenisin ne biliyorusun diye laf atmadim, sallamayalim. Evet kiz gedson sadece forumda konusulan bir sey.Sen zannediyorsun kiz gedson sadece forumda konusulan bir sey. Aklinca laf atiyorsun sen yenisin ne biliyorsun diye. Yasin kadar kupa kazandigimizi gormusumdur
Sen kimdinYaw bak isine dayi yaw senide sabirli sabirli dinliyozda Ft gibi bi Efsaneyi kim silebilirki.Bugun Gitse yuz yillar boyunca efsane olarak kalacak.Turkiyenin en buyuk takimi Galatasaray Diyorsan Fatih Terim Sayesindedir.Ruyaginda gorurdun sen Avrupada kupa.Silenecek gidecekmis.Bi efsaneden bu kadarda nefret edilmez aga.
Iyidir yada kotudur gider yada kalir ama Ftyi kimse silemez silinir gibi bos bos yorum yapmasin kimse Metin Oktay silinip gittiyse Fatih Terimde Silinip gider.Keske Hoca gitsede neyin ne oldugunu gorsek .
Sadece forumda mı? Sen sadece forumu okuyorsun belli ki Yusuf.Sen yenisin ne biliyorusun diye laf atmadim, sallamayalim. Evet kiz gedson sadece forumda konusulan bir sey.
arkadaşlar sakin olun
amacımız gs
en büyük terim
bkz. oksimoronarkadaşlar sakin olun
amacımız gs
en büyük terim
:Çbkz. oksimoron
buna diyalektik diyoruz mikolinbkz. oksimoron
Oyuncular geriye gidiyor dedin, ben de parlattigi oyunculara degindim. Parlattigi oyuncular gittiklere yerde basarisiz oldu dedin. O konuya da aciklik getirdim.Bisey anlatmak istiyosun ama anlatmaya calistigin seylerin birbiriyle celistiginin farkinda degilsin
Turkce yaziyorum ve gayet net yaziyorum
En basta diyosunki bizden gittikten sonra kim performansini yukseltmis
Sonra ftnin parlatip sattigimiz ve performansi dusenlerede ftyle ne ilgisi var diyosun
Ortada olan biseyi kanitlamaya calisiyorum, niye ugrasiyosam