Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw bak isine dayi yaw senide sabirli sabirli dinliyozda Ft gibi bi Efsaneyi kim silebilirki.Bugun Gitse yuz yillar boyunca efsane olarak kalacak.Turkiyenin en buyuk takimi Galatasaray Diyorsan Fatih Terim Sayesindedir.Ruyaginda gorurdun sen Avrupada kupa.Silenecek gidecekmis.
images (17).jpeg

Bu hicham boudaoui ile daha oncede adimiz cikmisti,gelsin yetenekliyse

Sen zannediyorsun kiz gedson sadece forumda konusulan bir sey. Aklinca laf atiyorsun sen yenisin ne biliyorsun diye. Yasin kadar kupa kazandigimizi gormusumdur
Sen yenisin ne biliyorusun diye laf atmadim, sallamayalim. Evet kiz gedson sadece forumda konusulan bir sey.

Yaw bak isine dayi yaw senide sabirli sabirli dinliyozda Ft gibi bi Efsaneyi kim silebilirki.Bugun Gitse yuz yillar boyunca efsane olarak kalacak.Turkiyenin en buyuk takimi Galatasaray Diyorsan Fatih Terim Sayesindedir.Ruyaginda gorurdun sen Avrupada kupa.Silenecek gidecekmis.Bi efsaneden bu kadarda nefret edilmez aga.
Sen kimdin

Ona gore kufur edicem

Sıktinız yemin ederin sıktiniz bi sabredin en fazla 2 maglubiyete daha gider hoca merak etmeyin ama sizde korkuyorsunuz burdan cevirip sampiyon olacak diye .FT nefretiniz Galatasarayliliginizinda onune gecmis.

Bisey anlatmak istiyosun ama anlatmaya calistigin seylerin birbiriyle celistiginin farkinda degilsin

Turkce yaziyorum ve gayet net yaziyorum

En basta diyosunki bizden gittikten sonra kim performansini yukseltmis

Sonra ftnin parlatip sattigimiz ve performansi dusenlerede ftyle ne ilgisi var diyosun

Ortada olan biseyi kanitlamaya calisiyorum, niye ugrasiyosam
Oyuncular geriye gidiyor dedin, ben de parlattigi oyunculara degindim. Parlattigi oyuncular gittiklere yerde basarisiz oldu dedin. O konuya da aciklik getirdim.

Verecek cevabin yok. Futbol’u bir tek sen biliyorsun zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt