- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakinlesmesi icin ortaligin sart aslinda,sukunete davet ederOh, no
koy olm başkanlığa adaylığınıHemşirelerle ilgili benim de fantezim var hani.
Dağınık topuz saç, dar kıyafet, hemşire terliği falan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlki dediğin gibi aslan payı bence de. Sahaya şöyle bir bakınca gözleri kısarak her parselde rakip oyuncu sayısı bizimkilerden fazla duruyor sanki 11 vs 12 maçmış gibi.hoca bekleri çok açtığı için bir kere orta sahayı sıkamıyoruz bu birinci sorun gibi
ikincisi ise hocanın set hücumda top kaptırıldığında takıma pres yaptırmak yerine geriye koşturması
evet evet terim tüm biatçılarına kovulmasındna sonra yönetimin eski twitlerini bulun, yönetim devrilsin ben gelicem demiş.Eğer ft nin başkanlık gibi bir niyeti vardıysa bu saatten sonra hayatta olamaz. Zaten seçilemezdi az bir ihtimali de olsa onu da biyatçı terimci tayfa yok etti. İntikam alacağız diye içine sçtılar bu kulübün. Bu nasıl bir hırsmış nasıl bir egoymuş. Bi bırakın artık şu kulübün yakasını bi salın arkadaş. Korkarımki bu süreç kulübün satılmasına doğru gidiyor.
Bende öyle düşünmek istemiyorum ama, ft nin imza paylaşımı, takım elbiseli paylaşımı bir hazırlık içinde olduğu belli.evet evet terim tüm biatçılarına kovulmasındna sonra yönetimin eski twitlerini bulun, yönetim devrilsin ben gelicem demiş.
Bunlar gerçekse yandık,bizim en büyük sorunumuz top bizdeyken ne yapıcağımızı bilmiyoruz.
yakın zamanda münkün değil ama bir gün olacaktır başkan. öyle burak elmas ın seçildiği gibi de gelmez. rekor oyla gelir.Bende öyle düşünmek istemiyorum ama, ft nin imza paylaşımı, takım elbiseli paylaşımı bir hazırlık içinde olduğu belli.