Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 10 sene once ana rahmindeydim,twitterin ilk zamanlari da ana rahmi gibiydi,isteyen istediğini yaziyodu.ne yapacaksıniz 10-11 sene öncesini manyak herifler

Twitterda bütgüllum abla vardi 2011de,ben seda sayanin halasıyım diyodu,kufur ederek herkesin burcunu yorumlardı.ve o zaman fenomendi,sonra o hesap kapandi.sosyal medyayi kullanmasini bilen vezir,bilmeyen rezil olur.yani ciddiye alinacak gibi biyer değil twitter

hoca bekleri çok açtığı için bir kere orta sahayı sıkamıyoruz bu birinci sorun gibi

ikincisi ise hocanın set hücumda top kaptırıldığında takıma pres yaptırmak yerine geriye koşturması
İlki dediğin gibi aslan payı bence de. Sahaya şöyle bir bakınca gözleri kısarak her parselde rakip oyuncu sayısı bizimkilerden fazla duruyor sanki 11 vs 12 maçmış gibi.

İkincisi ise hakemlerimizin ince işleri. Geçen sene başında yapıyorduk bu faulleri ilk 10 dakikada iki sarı yiyip siniyorduk. Bjk bu faulleri yapıp bırak kartı oyna devamlarla ödüllendirilerek şampiyon oldu geçen sene.

Gedson o yüzden gözlerimizin pasını silmişti sadece sahipsiz top kapma değil bu işi de çok iyi yapıyordu.

Man City bu işin piri olduğundan Torrent hocam antrenmanda bunu iyi aşılayacaktır endişem yok.

Malesef bu yönetim dayanamaz, geçmiş olsun, darbe yapacaklar belli oldu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Eğer ft nin başkanlık gibi bir niyeti vardıysa bu saatten sonra hayatta olamaz. Zaten seçilemezdi az bir ihtimali de olsa onu da biyatçı terimci tayfa yok etti. İntikam alacağız diye içine sçtılar bu kulübün. Bu nasıl bir hırsmış nasıl bir egoymuş. Bi bırakın artık şu kulübün yakasını bi salın arkadaş. Korkarımki bu süreç kulübün satılmasına doğru gidiyor.

Eğer ft nin başkanlık gibi bir niyeti vardıysa bu saatten sonra hayatta olamaz. Zaten seçilemezdi az bir ihtimali de olsa onu da biyatçı terimci tayfa yok etti. İntikam alacağız diye içine sçtılar bu kulübün. Bu nasıl bir hırsmış nasıl bir egoymuş. Bi bırakın artık şu kulübün yakasını bi salın arkadaş. Korkarımki bu süreç kulübün satılmasına doğru gidiyor.
evet evet terim tüm biatçılarına kovulmasındna sonra yönetimin eski twitlerini bulun, yönetim devrilsin ben gelicem demiş.

Gümrükte yakalanmış
FD8E77D7-D1FB-4B10-B876-6BF5105CC2F6.webp

Sanıyorlar ki ilahları padişahları başa geçecek, ama unutmasınlar ki gelen gideni aratır. Asolan GALATASARAY’dır.

Bu adamlar terim zamanındada görevdeydi terim gidincemi akıllarına geldi bunlar.Ah be hocam gelişin ayrı bir dert gidişin ayrı bir dert ne büyük GALATASARAYlımışsın 1 hafta içinde klübü kaosa sürükledin

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar gerçekse yandık,bizim en büyük sorunumuz top bizdeyken ne yapıcağımızı bilmiyoruz.

Torrent hücum set oluşturmakta uzman bir teknik adam.

Bence yukarda yazılan metin doğruysa son derece doğru tespitler yakalamış.

Topu geri kazanma konusunda oldukça ağır davranıyoruz önde baskı oluşturmıyoruz 1.02 kişi göstermelik pres yapıyor ama arkasından destekleyen olmuyor rakip çok kolay oyun kuruyor.

Ben de takımın fizik gücünün zayıf olduğunu düşünmüyorum bunu koşu mesafelerinden görebiliyoruz zaten. Ayrıca Avrupa’da mücadelede de hiç zayıf görünmedik. Oyuncuların taktik bilgisinin çok önemli olduğu pozisyonel pas oyununa Dayalı sistemde antrenmanlarda taktik çalışmanın çok yetersiz yapıldığını düşünüyorum bu açıdan oyuncular Fatih Terim’in istediklerini sahaya yansıtmaktan oldukça aciz göründü ama burada kabahat tamamen teknik ekipteydi çünkü düzgün profesyonellerle takımı taktiksel olarak hazırlamadılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende öyle düşünmek istemiyorum ama, ft nin imza paylaşımı, takım elbiseli paylaşımı bir hazırlık içinde olduğu belli.
yakın zamanda münkün değil ama bir gün olacaktır başkan. öyle burak elmas ın seçildiği gibi de gelmez. rekor oyla gelir.

Twitter'da organize ve profesyonel bir kötülük gözlemliyorum

Isitan gün farük sürenin sirektinde kurul üyesi olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt