Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni hocaya baskı yapmaya başladılar bile

Alakasi yok. 12. Sirada, liderden 22 puan fark yemis, galibiyeti unutmus 3 yildir sampiyon olamamış bi takımı aldı torrent. Bu açıdan fazla bi tepki olacagini sanmıyorum. Mancini takımı bu durumda almadı

+ Kolpa haber gibi. Kaynakları nedir

Alakasi yok. 12. Sirada, liderden 22 puan fark yemis, galibiyeti unutmus bi takımı aldı torrent. Bu açıdan fazla bi tepki olacagini sanmıyorum. Mancini takımı bu durumda almadı
evimizdeki maça terimciler yönetim istifa diye bağırıp takımı ıslıklarlarsa şaşırma

evimizdeki maça terimciler yönetim istifa diye bağırıp takımı ıslıklarlarsa şaşırma
Yonetim olabilir. Teknik direktore bi tepki verilmez muhtemelen. Yonetimin terimden bagimsiz secime gitmesi lzm ztn. Çömez bi ekip

Hucum setleri konusunda uzmansa zaten çoğu sorunumuzu çözer abi.Fiziksel sorun yok zaten bencede, olsa marsilya ve lazio ile kafa kafaya oynayamazsın.Paslarımızın çoğu 1. bölgede gerçekleşiyor 2. ve 3. bölgeye geçince ne yapıcağımızı bilmiyoruz.

Duran topları rezil kullanıyoruz bu konu çok kritik bana göre bir takım hiç mi kornerden frikikten pozisyon yaratamaz inanılmaz bir iş.

Pres yapamıyoruz zaten hiç, ilk 10 dakika dirilikle biraz koşuyoruz ondada kaptıklarımızı etkili kullanamıyoruz genelde.Hoca maalesef yeni futbola adapte olamadı bunun sonucunda bu günlere geldik.Anadolu takımı ile oynuyorsun adamın bütçesi senin 10 da 1 in kadar kendi yarı sahanda pas yaptın %60 topla oynadın diye iyi oynamış olmuyorsun önemli olan kaç pozisyon yakaladın kaçını attın,rakip kaç tane yakaladı kaç tane atabildi mesele bu artık futbolda.İyi bir Galatasaray 5-6 net pozisyona girer bunun 2-3 tanesini yapar ve en fazla 1-2 pozisyon verirse iyidir benim gözümde.Bizim maç bitiyor 2-3 pozisyonu geçemiyoruz hele ilk yarılar 1 tane pozisyon üretemez mi bir takım?

Bizim en büyük sıkıntı üçüncü alanda

Ülkemizde pozisyonel pas futbolu oyunu karşı Sahaya yıkmak Topu sürekli ayağında tutup pas yapmak sanılıyor.

Ancak bu sistem rakip kaleye hızlı gidip efektif hücum setleriyle gol bulmak üzerine kurulu bunu yapamıyorsan bu sistemi başarılı bir şekilde organize edememişsin demektir.

Özellikle dikkat ettim Guardiola ve torrentin açıklamalarında hırs iyi oyun ve maçı kazanmak üzerine odaklı bir yaklaşım var. Yani oyuna hükmetmekten ziyade sonuç odaklı bir sistem aslında.

Ülkemizde ise bu sistem tiki taka olarak adlandırılırp pozisyona girene kadar sayısız pas yapmak olarak algılanıyor.

Torrentin başarılı olup olmayacağı tespit ettiği sıkıntıları aşmak İçin uygulayacağı taktik antrenman , maç içerisindeki müdahaleler Ama en çok da oyuncuların buna adaptasyonu ile belli olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FJKaHTcWUAYNpfp
Vay Aslan Parçası

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kalite daima kalitedir arkadaş bak coutinho harbi klas adam

ne yüzsüz insanlar var ya. daha geçen yenilirken her maç sonu ft gitmeli, sezon sonunu beklemek hata olur tarzı yorum yapan kişiler, sayfalar şimdi niye gitti, geri dön bilmem ne... bu nasıl bi romantizm nasıl bi aptallık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt