Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak, yeni seçim takvimine uyum sağlamak adına mevcut Başkan ve Kurulların Mayıs 2024’te sona erecek üç yıllık görev süresi dört ay kısaltılarak Ocak 2024’e çekilmiştir. Bu tarihte bir sonraki olağan seçimli Genel Kurul toplantısının gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. Bunun haricinde istifa, üyeliğin boşalması veya başka nedenlerle olağanüstü seçim düzenlenmesini gerektiren durumların ortaya çıkması durumunda tadil edilen Tüzük hükümleri derhal uygulanabilir olacaktır.

ewet niye olabilir

Bu ifşa yaptığını sanan aklıevveller daha 6 ay önce bu adamlar seçilsin diye her türlü çalışmayı yapıp seçildiğinde de bayram edenler değil mi??

Kendi kendilerini vurmuyorlar mı anlamadım

Terimin desteklediği adamlar değil mi bunlar ? 300-400 oyumuz olmasa seçilemezdi dediniz şimdi de seçtiğiniz adamlar üzerinden aşağılıkça algı yürütüyorsunuz

Olay Fatih Terimin görevden alınmasından çıktı farkında değil misiniz? Işıtanı rezil etmeye calışmak beğeni almak takipçi kasmak bu trollerin hoşuna gitti şu an herkes birini bulup ifşalayıp etkileşim kasıyım derdinde bunların derdi Galatasaray değil FT değil yönetimin istifa etmesi değil.

MADDE 130:Seçimle gelen organ veya kurullarda üye sayısı, yedeklerin de getirilmesinden sonra üye tam sayısının yarısından aşağıya düşerse, Genel Kurul mevcut Yönetim Kurulu veya Denetim Kurulu tarafından bir ay içinde ilgili organ veya kurulun seçimini yapmak için olağanüstü toplantıya çağrılır.

5 demiyor oğlum işte.

Bu ifşa yaptığını sanan aklıevveller daha 6 ay önce bu adamlar seçilsin diye her türlü çalışmayı yapıp seçildiğinde de bayram edenler değil mi??

Kendi kendilerini vurmuyorlar mı anlamadım

Terimin desteklediği adamlar değil mi bunlar ? 300-400 oyumuz olmasa seçilemezdi dediniz şimdi de seçtiğiniz adamlar üzerinden aşağılıkça algı yürütüyorsunuz
Bu kulüp satilmadan hiç maç falan izlememek lazım rezalet üstüne rezalet hepsi rezil rüsva

MADDE 130:Seçimle gelen organ veya kurullarda üye sayısı, yedeklerin de getirilmesinden sonra üye tam sayısının yarısından aşağıya düşerse, Genel Kurul mevcut Yönetim Kurulu veya Denetim Kurulu tarafından bir ay içinde ilgili organ veya kurulun seçimini yapmak için olağanüstü toplantıya çağrılır.

5 demiyor oğlum işte.
6'ya düşerse seçim. Şu an 12.

Galaleaks resmen noluyoruz ya?

madem bu yöneticiler bukadar karaktersizdi seçimden önce niye ifşalamadınız da aynı yönetime oy topladınız terimciler. yoksa siz de karakteri yandaş olup olmamasına göre mi tartıyorsunuz

Ne terimmiş kendi gitti fedaileri çıktı ortaya. Türkiye'nin en büyük camiasının yaşadığı kaosa bak. Ünal Aysal boşuna dememişti Terim kadar medyada eli güçlü kimse yok diye. İnsan utanır yeni bir hoca gelmiş yeni bir ekip gelmiş bu sezon sanki şampiyonmu olacağız bırakın sene sonuna götürsünler işler yolunda gitmezse zaten taraftar anında istifaya çağırır nasıl olsa terim değil iki mağlubiyette gotune vururlar tekmeyi.

reis aman ha
aman...

E2fL-tZWQAE2QV9.webp

Bu seviyedeki insanlar geçmişe dayalı postlarının günün birinde kendilerine karşı koz olarak kullanılacağını nasıl akletmez yahu? Hocanın gidişi sonrası bu gibi şeylerle koca camiayı karıştıran troller de ayrı fecaat. Alayına yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt