- 26 Kasım 2012
- 179.328
- 241.488
- 5.688
Küme düşse komik olmaz mı hull
harika olur... hem derby kümede kalmış olur o da iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küme düşse komik olmaz mı hull
transferin t si konuşulmuyor şuan garip 1 husus bayaForumda transfer haberi/duyumu hariç her şey var... Geldiğimiz hale bak. Tüm tarafların egoları yüzünden çarşı komple karıştı... Tüm yönetim teknik heyet hepinizin eline sağlık. Hepsinin birinci önceliği Galatasaray mış. (Yersen)
aslanlar gibi takımı karşılamışlar
Takımın hocasına beceriksiz yardımcıları yerine yardımcı olarak getirmeye çalıştılar adamı as adam gitti..Takımın başında hoca yokken yardımcı hoca olarak devam mı etsin.Yolunu ayır, kimsenin ona laf ettiği yok.
Milletin tepkili olduğu olay, bunlar milleti salak yerine koyması.
Hani Domenec yardımcı hoca olacaktı?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Derby kalır bence baya iyi bir grafik yakaladılar eksi kaç puan almıştı reis onlar?harika olur... hem derby kümede kalmış olur o da iyi olur
Bisey demediysen soylediklerini niye editlediler.Benim lafim Hakan D.denilen lavuga sen beni alintilamisin sonra dediklerini editlemisler .Bisey demediysen ozur dilerimBir şey yazmadım birader de laflarına dikkat et yüksekten uçuyorsun
Derby kalır bence baya iyi bir grafik yakaladılar eksi kaç puan almıştı reis onlar?
demedim biraderBisey demediysen soylediklerini niye editlediler.Benim lafim Hakan D.denilen lavuga sen beni alintilamisin sonra dediklerini editlemisler .Bisey demediysen ozur dilerim
Oha be düşerseler daha iyiymiş ligden
Eski dost düşman mı oldu bir zamanlar çok severdin..ertem kadar şaklabanını görmedim ahhaha
eski dosttan düşman olmazEski dost düşman mı oldu bir zamanlar çok severdin..
şaklaban ama severimEski dost düşman mı oldu bir zamanlar çok severdin..