Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapmıyorsanız takımı ligden çekin. Bizi zaten düşürecekler. Boşuna maçlara çıkıp şerefsizleri sevindirmeyelim bari.

2 transfer gelir maksimum.

Kaleci + Orta saha olsa bu sezonluk idare ederiz.

Kaleci ve orta saha almaz isek bu takım düşer çok net. Zaten düşürmek için ellerinden geleni yapacaklardır hakemler ve federasyon

bu takıma 2-3 adam gelmezse ciddi şekilde kümede kalma yarışı vereceğiz

kadro çok kötü

Son düzenleme:
Yaw kac defa yazdik. Bu kadro Hatay'dan cikamaz, transferler Giresun macindan once antremana cikmali dedik. Üstune beklenmedik Giresun maglubiyeti geldi. Kasimpasa nasil oynuyor bilmiyorum ama onlari da yenemezsek Ts - Alanya'dan da cikamayiz. Bu kadar beceriksiz yonetim olmaz

dcf45bbb-3fbd-448b-8334-a458480dd777-jpeg.147249

Domenec hoca orta sahaya 2 adam ve sag kanada oyuncu almazsa olan kendisine olacak.

Ben Başkan ya da Teknik direktör olsam bu takımdan sadece 4 oyuncu Kerem, Marcao, Nelsson ve Mohammed dışındaki bütün oyuncuların kontratlarını hemen yarın feshederim Muslera da dahil Babel, Feghouli, Halil Dervişoğlu, Assunçao, Cicaldau, Morutan, Taylan, Berkan, Boey, İsmail Çipe, Aytaç, Luyindama, Aanholt falan 10 küsur oyuncunun hepsini evlerine gönderirim. Bu sezon için Bartuğ, Atalay, Işık Kaan Arslan gibi genç oyuncularla oynarım bu takımdan daha kötü oynamayız herhalde en azından küme düşmeyiz.

Mayısta tekrar seçime gidip Ünal Aysal tarzı kendini kanıtlamış oyuncuları Drogbaları, Sneijderleri, Meloları getirecek yeni bir başkan seçmeliyiz. Öperim gençleşme operasyonu, yemişim 3 yıllık projesini. Taraftarı verem ettiniz ulan küme düşeceğiz.

Bu şeref yoksunu demedi mi "Galatasaray'dan intikam alacağım " diye.
Yalaka açık açık söylemiş . Ve intikamını da alıyor .
Konu biraz sapacak ancak bu futbolun içine siyaset girdi kardeşim . Kimse artık kendi emeğinin karşılığını alamayacak.
Artık herşeyin içine fesatlık , "nasıl daha çok ihale koparabilirim" düşüncesi girdi.
Ve kimse de sesini çıkaramıyor . Bizim başkan da pısırık çıktı. Bu TFF ve mhk'nın hepsinin Allah cezasını versin

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugünden sonra takıma kaleci, 6 numara transferleri yapılmayacaksa ben bir daha maç izlemek istemiyorum. Burak Elmas takımın şu halini görüp bile isteye transfer yapmıyorsa düştüğümüz durumun asıl suçlusu belli

Bu takıma en az 5 transfer lazım kaleci,sol bek,yaratıcı orta saha,ön libero,santrafor.
Üstelik bu transferler transfer yapmış olmak için yapılmamalı kaliteli direk oyuna ve takıma etki edecek oyuncular olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt