Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı transferlerindeki bonservis bedellerinin uzun vadeli ödeme planı sebebi ile yüksek olduğu nedense kabul edilmek istenmiyor. Nellson için verseydik 5 milyonu trink kabul ederlerdi.

Kasimpasa'ya yenilirsek ciddi ciddi kume dusme potasina dogru gidisat olabilir. Ki Pasa son 3 mactir kazaniyor. Icerde ne yapip edip hakemi de yenip 3 puan almak zorundayiz artik. Bu isin sakasi yok.

ben oyuncuların muhteşem olmadığını ama gömüldüğü kadar da kötü olmadığını düşünüyorum

üç sorunumuz var

1. oyuncu bizde gelişmiyor büyük oranda
2. oynamak istediğimiz oyunla oyuncu grubu uyumsuz
3. bir ya da iki lider oyuncu lazım

yedlin
assunçao
feghouli
taylan
aytaç
alpaslan
omar
babel
halil
diagne
çipe
fatih
cicaldau
kesin yollanmalılar

berkan, morutan, barış falan da yedeğe çekilmeli kiralık falan yollanmalılar

takımın kalitesizliği can sıkıcı bi hale geldi

Bu takıma 2 senedir 2 kaliteli orta saha lazım diyorum her transfer döneminde kanat golcü takımda kanattan bol ne var ?

Fatih terimle elmas 25 milyonu çöpe attı

ben oyuncuların muhteşem olmadığını ama gömüldüğü kadar da kötü olmadığını düşünüyorum

üç sorunumuz var

1. oyuncu bizde gelişmiyor büyük oranda
2. oynamak istediğimiz oyunla oyuncu grubu uyumsuz
3. bir ya da iki lider oyuncu lazım
Transfer yapilmazsa Ardayı 11lere yazmaya baslariz yavastan

Adamlarin attigi golde Var zahmet edip ofsayt cizgisi bile cekmemis

Elneny bile bu takıma çok şey katar.

Sokayım yabancı kuralına.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ben aslında torentin oyuncuların bireysel yönden gelişimine etkisi olup olmayacağını çok merak ediyorum ,eğer sezon sonuna kadar kalırsa bunu kısmetse anlayabiliriz.şuan için 4 tane acil transfer gerekli eğer biri yerli yabancı farketmez kesinlikle bi 6 no bi yerli tecrübeli kaleci bi tanede forvet ve gedson.gedsonun maç kondisyonu eksiğini göz önünde bulundurursak alınsa bile 6 no şart çünkü şuanki gedson faydasından ziyade zararı olabilir kendine gelene kadar.

....................yerli kale...............:........
...şaşa.....nelson....marcao....pva......
.......................transfer.......................
...............cica..............berkan........:..:
......emre...........................kerem............................son vuruş ustası...........

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben aslında torentin oyuncuların bireysel yönden gelişimine etkisi olup olmayacağını çok merak ediyorum ,eğer sezon sonuna kadar kalırsa bunu kısmetse anlayabiliriz.şuan için 4 tane acil transfer gerekli eğer biri yerli yabancı farketmez kesinlikle bi 6 no bi yerli tecrübeli kaleci bi tanede forvet ve gedson.gedsonun maç kondisyonu eksiğini göz önünde bulundurursak alınsa bile 6 no şart çünkü şuanki gedson faydasından ziyade zararı olabilir kendine gelene kadar.

....................yerli kale...............:........
...şaşa.....nelson....marcao....pva......
.......................transfer.......................
...............cica..............berkan........:..:
......emre...........................kerem............................son vuruş ustası...........

Gedsonu maç kondisyonu kazanana kadar maçın son bölümlerinde 5-6 hafta oynatmak lazım.sonrası gedson 8 no olur cica 10 no olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt