Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyenoord Berghuis gibi sol ayakli bir sag kanat aldi, Isvec’li Patrik Walemark. 3.25 milyona almislar.

Ceide de 3 milyona Sassuolo’ya gitti. Bizim takimda gormek isterdim.
Bizim tranafer fiyatları 6m eurodan basliyor herkes gormeden bilmeden almiyoruz

Yani bende onu demek istiyorum bu adam Kayserispor'a kiralandı orada Lung sakatlandı alt yapıdan kaleci geldi formayı kaptı 3. kaleci durumuna düştü. Kimse demedi mi hocam bu adam Kayserispor'da dahi forma giyemiyordu 17 yaşındaki çocuk geldi formayı aldı koskoca Galatasaray'ın yedek kalecisi bu İsmail Çipe mi olur diye uyarmadı. Tabi hoca bunları biliyordu sonuçta herkesin gördüğünü duyduğunun fazlasını biliyordu ama dediğim gibi güvendi fazla güvendi ve sonunda kendi görevinden oldu.

guvenmedi .. kendi de biliyordu ne kadar kotu oldugunu ama malesef terim bey : evlatci ve torpilci sistemle takimi kurdugu icin bu hatalara zorluyor kulubu

Böyle giderse küme düşeceğiz kimse sesini çıkarmıyor. 2-3 seri mağlubiyet alırsak bu takım tek bir puan alamaz artık. 10 maçta kazanamamak nedir. Birde hala Terim'i savunanlar var. Tarihin en kötü sezonunu yaşatıp kimse kalamaz orada.

Böyle giderse küme düşeceğiz kimse sesini çıkarmıyor. 2-3 seri mağlubiyet alırsak bu takım tek bir puan alamaz artık. 10 maçta kazanamamak nedir. Birde hala Terim'i savunanlar var. Tarihin en kötü sezonunu yaşatıp kimse kalamaz orada.
fatih hocanın gitmesi normaldi de belki de gönderilecek en yanlış zamanı seçtiler. ya erken yollasaydınız ya da bu zorlu fikstürden sonra gönderilseydi. tam en kritik dönemde camia karıştı, küme düşmek için tüm şartları oluşturdu rezil yönetim.

Turkiyenin en büyük kulübü en çok taraftara sahip olan kulübü en başarılı kulübüne 500 kişi ile güçsüz başkan seçiyorsun sonra bizi dogruyorlar diyorsun. Taksiciler odası başkanı daha güçlü bizim başkandan. 100bin hatta 1milyon kişinin katıldığı kongre yap bakalım herhangi bir kurum senin hakkını yiyebiliyor mu? Sen her defasında taraftarını dısla asagila sonra ben büyüğüm de. Taraftar varsa büyüksün taraftar olmasa vefaspor bile degilsin

fatih hocanın gitmesi normaldi de belki de gönderilecek en yanlış zamanı seçtiler. ya erken yollasaydınız ya da bu zorlu fikstürden sonra gönderilseydi. tam en kritik dönemde camia karıştı, küme düşmek için tüm şartları oluşturdu rezil yönetim.

Terim'in Denizli maçı sonrası kovulması lazımdı.

Yönetimden biri ciksin ve transfer yapmiyorsak söylesin. Bizde onlara sövelim ve istifaya zorlayalim. Transfer yapilmazsa takim ligde kalmakta cok zorlanir. Ülkenin en büyük takimi düsüren yönerim olarak mi akilda kalmayi istiyorlar?

Transfer sezonu nezaman bitiyor?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt