Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kovac boşa çıkmış Monaco'da.Kac zamandır istiyordum, yeni bir başlangıç için uygun zaman aslında...Ligi bilmemesi dışında aranan bütün kriterlere sahip.Genç yaşta Almanya'da takım çalıştırma,Beyern gibi baba bir büyük takım deneyimi,Balkan coğrafyasından olup sistemin oturmadığı ülkelere ayak uydurabilme, geçiş oyunu ile basit hata ve miy miy futboluna ters taktik anlayışı, lider karakterli,genç-dinamik ve fiziksel bir takımla yola çıkma, çalıştırdığı takımlarda kısa vadeli yükseliş eğilimi vs.Eksik bölgelere isteyebileceği iki üç Alman -Hırvat oyuncuyu da alabilirsek taş gibi bir takım yapar yeni sezona en azından.Geciş sürecinde Avrupa'dan da elenebiliriz ancak halihazırda zaten maksimun en fazla bir tür sonra eleniriz.Bu şekilde seneye kurulacak takım süreci de tehlikeye girebilir.BJK Sergen'i yarım devrede alıp ertesi sezon şampiyon oldu, TS benzer şekilde Abdullah Avcı ile arayı açtı şimdiden.Doğru bir aksiyonla yola devam etmek gerekir.Her ne kadar hoca için uzulsem de inatçı kimliği ve egosu kendisine zarar verecek; bırak oyun, oyuncu değiştirmeyi taktik bir yenilik bile ortaya koyamadı vasat bir ligde.İllaki güzel bir şekilde veda etmek istiyor ama kadro mühendisliği bile yapamadığınin, fiziksel ve taktik gelişim göstermediğinin gerçeği kaç yıldır gözlerimizin önünde.En kötü sezon sonunda yollar ayrılır.Kovaç iyidir, Biliç'ten de iyidir benim için.

Kotuyum baby. Fıstık ezmesi 45 tl olmus.

Yasama sevincimi sömürüyorlar

Sen nasilsin
Ben fistik ezmesinden nefret ediyorum yav.bende iyiyim,hergun terim-elmas çekişmesi ilen aysal-terim donemine bir gonderme yapildigi düşüncesine kapilarak,o zamanlardaki anin heycani,dürtüsü ve cazibesi icinde yasiyorum 🤸‍♂️

Ben fistik ezmesinden nefret ediyorum yav.bende iyiyim,hergun terim-elmas çekişmesi ilen aysal-terim donemine bir gonderme yapildigi düşüncesine kapilarak,o zamanlardaki anin heycani,dürtüsü ve cazibesi icinde yasiyorum 🤸‍♂️
Ugramiyorsun koca gun linc yiyoruz surda takima ve Hocaya sahip ciktigimiz icin

Terim gibi kaderinde kupalar ve basarilar olan birinin kariyerini basarisizlikla sona erdirmesi yuzde 5 gibi bir ihtimal.adam 99 yilinda bayer-manchester cl finalini izlerken,seneye bende final oynayacagim demis.avrupada kupa hedefini de 92 yılında koymus.bu sene de hedef koydu,kafasina koydugunu yapan ve o özgüveni buldugunda lazio maçından sonra dedigi gibi ceyrek finalleri,yari finalleri oynamasini bilen biri.ben güveniyorum

'Başarıyı getiren şey yanındakilerin sayısı değil,inandığın şeylerin niteliğidir.' - Harry Potter ve Ölüm Yadigârları terime inanan azınlık😍

sonunda guzel şeyler varsa,bir intikam alinacaksa Galatasaray düşmanlarından bugunleri yasamak zorundayız.bize bunlar bunlar yapildi ama karşılığını boyle verdik demek icin mecburuz yasamaya.sonunda gelecek zafer icin ben bugunleri öpüp,basima koyarim.iyi geceler🙋‍♂️

Bu arada Boeyi terim istememis, yonetim zorla aldirmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt