- 2 Temmuz 2011
- 132.879
- 55.697
- 5.338
Sen nasilsin melihimAhın var tudors hojam.
aynı basın gtüne teneke bağlayıp shutladı seni. bugün ses yok

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nasilsin melihimAhın var tudors hojam.
aynı basın gtüne teneke bağlayıp shutladı seni. bugün ses yok
İyiyim Serg sen nasılsınNaber murtim![]()
Kotuyum baby. Fıstık ezmesi 45 tl olmus.Sen nasilsin melihim![]()
Nolsun sürünüyoruz ama nobetteyizİyiyim Serg sen nasılsın![]()
Güzel haberler var mıNolsun sürünüyoruz ama nobetteyiz
Ben fistik ezmesinden nefret ediyorum yav.bende iyiyim,hergun terim-elmas çekişmesi ilen aysal-terim donemine bir gonderme yapildigi düşüncesine kapilarak,o zamanlardaki anin heycani,dürtüsü ve cazibesi icinde yasiyorumKotuyum baby. Fıstık ezmesi 45 tl olmus.
Yasama sevincimi sömürüyorlar
Sen nasilsin
30 nisandan sonra kupayı alacagiz galibaGüzel haberler var mı
duymaya ihtiyacımız var
Ugramiyorsun koca gun linc yiyoruz surda takima ve Hocaya sahip ciktigimiz icinBen fistik ezmesinden nefret ediyorum yav.bende iyiyim,hergun terim-elmas çekişmesi ilen aysal-terim donemine bir gonderme yapildigi düşüncesine kapilarak,o zamanlardaki anin heycani,dürtüsü ve cazibesi icinde yasiyorum![]()
Kanatli bir kus gibi adamin kaslari
Ben kendi hallerine bıraktım,ve ss aliyorum hergun mesajlardan.tahminlerim cikarsa parti verecegiz forumdaUgramiyorsun koca gun linc yiyoruz surda takima ve Hocaya sahip ciktigimiz icin
InsallahBen kendi hallerine bıraktım,ve ss aliyorum hergun mesajlardan.tahminlerim cikarsa parti verecegiz forumda
Terim gibi kaderinde kupalar ve basarilar olan birinin kariyerini basarisizlikla sona erdirmesi yuzde 5 gibi bir ihtimal.adam 99 yilinda bayer-manchester cl finalini izlerken,seneye bende final oynayacagim demis.avrupada kupa hedefini de 92 yılında koymus.bu sene de hedef koydu,kafasina koydugunu yapan ve o özgüveni buldugunda lazio maçından sonra dedigi gibi ceyrek finalleri,yari finalleri oynamasini bilen biri.ben güveniyorumInsallah