- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Foruma bir şeyler oluyor
foruma mizahsohler el aldi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma bir şeyler oluyor
Fenerlilerin bir yalanı daha gün yüzüne çıktı, hani irfan can'a 7.5 milyon euro vermislerdi.
Goksel Rahmetli’ye kitlemek istememiş olabilir İrfan Can’i.Güya Deniz Türüç' ü takasta paraya saydılar, 3.5 filan (Şimdi Kayserispora döndüğüne dair haberler var)...Rahmetli Mustafa Cengiz başkan da ''Madem 7 milyona verdiniz, benimle niye pazarlığa girmediniz?'' diye şiddetli sitemlerde bulunmuştu, nur içinde yatsın...
Ondeyiz olacakben pek mana veremedim. iyi topçu ama yaşından ötürü uzun vadeli bir hamle sayılmaz
kısa vadede de ne kadar ihtiyaç var tartışılır. zaten çok öndeler
manciniyi koyamamış herhaldemalum, tugrul, ulas, hincalizm (bu biraz deli birisi) ve mehmet bey'i takip etmeni öneriyorum motz jr. :Ç
Bu kadar. Okay çokömellii olur. Keşke gelse.ortaya gedsonu al, okayı kirala ileriye de solbakkeni al,s.olseni kirala yürü işte
Sen hocayla kafayi bozmussun biraz baska seylere odaklan yaw ooooo sabah aksam ayni seylerİkisi hazir degilmi
Lan 6 aydir napiyosun antrenmanda o zaman
Sanmıyorum...Goksel Rahmetli’ye kitlemek istememiş olabilir İrfan Can’i.
İzlenim verebilir bir sey diyemem ama bana da İrfan Can tam bir yavsak izlenimi veriyor. Yani bizim ortasahamizin su anki hali kötü olabilir ama İrfan denen adamin yüzünü görünce cinleniyorum. Fb’de ne epey gelisti renktas yapma etme Apo’lu ibb zamani İrfan cok iyiydi, ne zaman götü kalkti o zaman artist bi herife döndü. Bence iyi ki almamışız hem milyon eurolar bayılacaktık hem su halimize care bulamayacak uzerine iyice sinir olacaktım. Biraz şahsi bir yorum oldu benim onunla ilgili fikrim budur.Sanmıyorum...
1. Göksel, Ali Koç' a yaranmak için namusundan bile vazgeçebilecekmiş gibi bir izlenim veriyor...
2. İrfan Can, şu an elimizde bulunan OM lerle kıyaslanamayacak kadar kaliteli bir futbolcu. Maç içi devamlılık defosuna hep vurgu yapmışımdır; o bakımdan da FB de epey gelişti. Sık sakatlanması ayrı konu...
Bana kalırsa şu giresun maçından sonra alev alacak gibi.. her türlü.Cok ölu buralar ya.
Fatih terim istifa diye bir konu açıp orada takılsın bence. Modumu çok düşürdüler son birkaç gündürSen hocayla kafayi bozmussun biraz baska seylere odaklan yaw ooooo sabah aksam ayni seyler
MLS liginin en iyi oyuncularindan biri deniliyordu. Fener’de izliyoruz bence abartildigi kadar iyi degil. Uruguay milli takimina neden cagrilmiyor diyordum da fener’de maclarini izlerken neden cagrilmadigi anlasiliyor.Rossi bence iyi bir oyuncu gayet fenere giden çöküyor zaten kaç maç üst üste oynayamadı Mesut Özil aşkına oynatmadilar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi