Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ts wakarmenin yandan yemiş tarzı bi topçuyu da almıştı. Ne hücum hattı oldu lan bunlarda ama savunma patates

Fenerlilerin bir yalanı daha gün yüzüne çıktı, hani irfan can'a 7.5 milyon euro vermislerdi.

Güya Deniz Türüç' ü takasta paraya saydılar, 3.5 filan (Şimdi Kayserispora döndüğüne dair haberler var)...Rahmetli Mustafa Cengiz başkan da ''Madem 7 milyona verdiniz, benimle niye pazarlığa girmediniz?'' diye şiddetli sitemlerde bulunmuştu, nur içinde yatsın...

Güya Deniz Türüç' ü takasta paraya saydılar, 3.5 filan (Şimdi Kayserispora döndüğüne dair haberler var)...Rahmetli Mustafa Cengiz başkan da ''Madem 7 milyona verdiniz, benimle niye pazarlığa girmediniz?'' diye şiddetli sitemlerde bulunmuştu, nur içinde yatsın...
Goksel Rahmetli’ye kitlemek istememiş olabilir İrfan Can’i.

Screenshot_20220105-191419_Chrome.jpg
Screenshot_20220105-191406_Chrome.jpg
#nostaljibiraz

Goksel Rahmetli’ye kitlemek istememiş olabilir İrfan Can’i.
Sanmıyorum...

1. Göksel, Ali Koç' a yaranmak için namusundan bile vazgeçebilecekmiş gibi bir izlenim veriyor...

2. İrfan Can, şu an elimizde bulunan OM lerle kıyaslanamayacak kadar kaliteli bir futbolcu. Maç içi devamlılık defosuna hep vurgu yapmışımdır; o bakımdan da FB de epey gelişti. Sık sakatlanması ayrı konu...

Sanmıyorum...

1. Göksel, Ali Koç' a yaranmak için namusundan bile vazgeçebilecekmiş gibi bir izlenim veriyor...

2. İrfan Can, şu an elimizde bulunan OM lerle kıyaslanamayacak kadar kaliteli bir futbolcu. Maç içi devamlılık defosuna hep vurgu yapmışımdır; o bakımdan da FB de epey gelişti. Sık sakatlanması ayrı konu...
İzlenim verebilir bir sey diyemem ama bana da İrfan Can tam bir yavsak izlenimi veriyor. Yani bizim ortasahamizin su anki hali kötü olabilir ama İrfan denen adamin yüzünü görünce cinleniyorum. Fb’de ne epey gelisti renktas yapma etme Apo’lu ibb zamani İrfan cok iyiydi, ne zaman götü kalkti o zaman artist bi herife döndü. Bence iyi ki almamışız hem milyon eurolar bayılacaktık hem su halimize care bulamayacak uzerine iyice sinir olacaktım. Biraz şahsi bir yorum oldu benim onunla ilgili fikrim budur.

Sen hocayla kafayi bozmussun biraz baska seylere odaklan yaw ooooo sabah aksam ayni seyler
Fatih terim istifa diye bir konu açıp orada takılsın bence. Modumu çok düşürdüler son birkaç gündür

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt