Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruku getirirler.
Okan için de geçmiş olsun çocuğu hasta olduğundan gelen hocalık teklifini geri çevirdiğine dair haberler vardı.Ben hocaya karşı fazla duygusalım istifasını isteyemem şu anda da istifa etmeyecek gibi.Devre arası transferlerinden sonra ligde iyi oynayarak fazla maç kazanamazsak sene sonunda istifa eder..

Forumda niye tahammülsüzlük var. Hakaret etmediği sürece ister savunur ister eleştirir.Yani şimdi baskı yapınca fikirler mi değişiyor. Ben mesela Hoca’nın bu sezonu tamamlamasından yanayım. He giderse de uygun şekilde bir sözümüz olmaz. Ki Galatasaray geleneğinde kaos bizi besler. Kaos olan her sezonda sivrilip çıkmışız. Bide üslubumuza dikkat edelim. Herkes gibi bizde Galatasaray’ımızın iyi olmasını istiyoruz.
Oyle degil Ftyi savunursan futbol cahilisin.Ama Futbolu bilmiyo taktik bilmiyo bide ustune ayak tenisi yazarsan futbolu senden iyi bilen yoktur bu ulkede.

Yeni kurulan bir takım ilk senesinde başarı olma ihtimali az.Ajax bile ilk başlarda iyi sonuçlar almadı.Hoca da eski yıldızlı kadronun kurulmasındaki hatasını anladı yeni genç oyuncularla yapıyı değiştirdi.Bu kadroyla Uefa'dan 1. olarak çıktık.Eğer devre arası transferlerini iyi yaparsak ve oyunu iyi oyarsak ligde de kazanırız.İşler ligde de yoluna girerse hocanın devam etmesini isteyen çoğalır doğal olarak.Bunlar olmazsa istifa eder..
Dediklerine hak vermeyi cok isterim cewo ama istesemde veremiyorum

Nzonzili babelli falcatolu takimi hatirla cok tecrubeliydi,bu seneki takimi hatirla cok gencti,gecen seneki takimi hatirla hem tecrubeli hem gencti

Buna mukabil onlarca gelen genc yasli,yerli yabanci,iyi kotu,ucuz pahali,bonservisli bonservissiz,avrupali afrikali sayisiz futbolcu,sayisiz farkli 11,sayilacak kadarda kadro mimarisi degismisken saha icinde en ufak bir ilerleme,bir gelisme,bir parilti,bir umut,bir isik yok

Sorunu baskanda,yonetimde,saha zemininde,skorbordda,hava durumunda,menajerde,taraftarda,transferde,gencte,yaslida aramakla sanki yanlismi yapiyoruz acaba

Yahu ne kadar kızsam da takıma, isyan etsem de berbat oyuna, kötü sonuçlara yine de cumartesi maç gününün gelmesini heyecanla bekliyorum. Üzmeyin bu sefer bu taraftarı güzel oyunla galip gelelim artık buna çok ihtiyacımız var.

Dediklerine hak vermeyi cok isterim cewo ama istesemde veremiyorum

Nzonzili babelli falcatolu takimi hatirla cok tecrubeliydi,bu seneki takimi hatirla cok gencti,gecen seneki takimi hatirla hem tecrubeli hem gencti

Buna mukabil onlarca gelen genc yasli,yerli yabanci,iyi kotu,ucuz pahali,bonservisli bonservissiz,avrupali afrikali sayisiz futbolcu,sayisiz farkli 11,sayilacak kadarda kadro mimarisi degismisken saha icinde en ufak bir ilerleme,bir gelisme,bir parilti,bir umut,bir isik yok

Sorunu baskanda,yonetimde,saha zemininde,skorbordda,hava durumunda,menajerde,taraftarda,transferde,gencte,yaslida aramakla sanki yanlismi yapiyoruz acaba
Bu yıl kurulan kadroda eksik bölgeler vardı.Gedson özelinde konuşalım Gedson alınmadı yerine denemelik birini kiraladılar.O kumar tutmadı.Şu an ben dahil çoğu kişi Taylan-Berkan orta sahasının olduğu takım böyle zorlu bi grupta Uefa'dan 1. olarak çıkacak deselerdi inanmazdık.Uefa'da etkili oldular haklarını yiyemem ama Lig maçlarında yetersiz oldu bu 2li.Geçen sene Gedson varken Taylan'ın işi daha rahattı göze az batıyodu.Gedson'un gelmesi demek veya o kalitede birisinin gelmesi demek hem Taylanla oynadığı maçlarda Taylan'ın da performansını arttırır hem de Berkanla oynadığı maçlarda Berkan'ın performansını arttırır.Şu an da birde kaleci transferi gündemde.Bunu da söyleyeyim hocanın hatalarından birisi de yedek kalecileri pek önemsememesi.Daha önceden orası iyi yedeklenseydi belki devre arası kaleci transferi yapmazdık.İsmail idare bile edemiyo.Gelen her şut direğe çarpmazsa kesin golü yedik diyoruz.Ben yine de şunu söyleyeyim Burak Elmas hoca ile dostluğu olduğundan gönderemez bi nedeni de daha iyisini bulamaz devre arasında.Fatih hoca da şu anda istifa etmez.Devre arası transferlerle ligde bi değişim olmazsa sene sonunda kendisi istifa eder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt