Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts bu seneyi kafada bitirdi seneye avrupaya hazırlığa başladı herhalde
sen ne dersin @motz

8 transfer bekliyorum ciddi ciddi ve yine cok ciddi🤽‍♂️

Taraftarları satılmasını istemiyo.Satılırsa da Fountas'ın geleceğine dair haberler varmış..

kaleci ve 6 nr transferi her halükarda Şarttır
bunun da sebebi sene başında okan ve assunçao hamlelerinde (ya da assunçaonun tutmaması da diyebiliriz) yapılan erörler
ama hiç transfer yapılmamalı fln demek ihanet olur
cagne ve mostafa da yok 1 ay ama halil babel fln bi şekilde idare edilir

Tomiyasu’nun gelisiminden sonra Belcika liginin takimlari Japon pazarina girmeye devam ediyor. Celtic’in 4 Japon oyuncusu var. Wolves de bir Japon oyuncu almis. Enteresan.

Oyuncu gönderilmezse sadece bir Gedson yada o olmazsa 1 orta saha transferi bekliyorum onun dışında gidenlerin yerine oyuncu gelir ancak. Kaleci olarakta Okan yada Batuhan Şen'den biri geri çağrılır. Babel yada Soso veya her ikisi gidecek deniyor onlar giderse kanat - forvet transferi de olabilir. Ben bir satış olacağını düşünüyorum bu arada beklentim de 4 milyon civarına Taylan ve 15 milyon+ bonus civarına Kerem'in satışını bekliyorum.

Takımın en iyi futbolcusuymuş reis bi de bunlarda güzel gif video falan var :D Mizahlarını beğendim :D

Sanırım MLS de geçtiğimiz sezonun en çok skor üreten 2. oyuncusuymuş Valentín Castellanos dan sonra. Lig ve kupada 33 maçta 19 gol 10 asist üretmiş. Dörtlü savunmada 10 numara, üçlü savunmada 2. forvet gibi oynamış sezonun çoğunda

Rıza Çalımbay: "Fatih Terim'e İtalya'dan döndükten sonra neden döndüğünü sordum. Fatih hoca İtalya'dan sonra rahatlıkla başka ülkeye gidebilirdi, Galatasaray'a geldi. Keşke oralarda kalsaydı ve çok başarılı olsaydı. Bizim de önümüz açılırdı." (Tivibu Spor)

Sanırım MLS de geçtiğimiz sezonun en çok skor üreten 2. oyuncusuymuş Valentín Castellanos dan sonra. Lig ve kupada 33 maçta 19 gol 10 asist üretmiş. Dörtlü savunmada 10 numara, üçlü savunmada 2. forvet gibi oynamış sezonun çoğunda
Twitter'da yakından takip edenler Max Kruse tarzında diyolardı.8-10 Katkısı beklemeyin 9,5 katkısı verir diyolardı.Savunması yokmuş fazla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt