Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle ki Fatih Terim artık oynatmak istediği oyuna bir karar vermesi lazım, mesela Avrupa da oynadığımız oyun ile başarı sağladık ama lige geliyoruz bambaşka bir oyun oynatmaya çalışıyor. Tutturmuş bir çizdiğimiz set hücumları, topa sahip olan taraf bizdik diye belli ki senelerdir olmuyor hocam bu oyun

Eğer Avrupada oynadığımız oyun ile devam edeceksek bence takıma doğrudan 3 takviye lazım

1)Muslera yerine doğrudan iyi bir kaleci lazım, eğer yerli kalecilere gidemiyorsak yabancı kaleci gelsin ama yeter ki iyi bir kalecimiz olsun artık. Muslera sağlamken de başımızı bayağı yaktı şimdi bir de sakatlık geçirdi İsmail Çipe ye mecbur kaldık ve hala net bir kaleci hamlesi yapıpmamış olması saçma geliyor bana. Mesela Granada kalecisi Luís Maximiano benim beğendiğim bir kaleci ve Gedson la aynı menajerlik şirketindenmiş

2)Bu oyun çok iyi bir savunma planı daha doğru savunma kararlılığı gerektiriyor bu konuda zaafiyet yaratan oyuncular ile yola devam etmezdim açıkçası başta PvA ve Ömer in olduğu sol bek geliyor aklıma mesela ilk Lazio maçında F.Anderson ilk Marsilya maçında Cengiz bayağı perişan etmişti PvA u zaten Ömer maşallah AdanaDemir/Denizli maçlarında bile perişan oluyor bunun için de Mathias Olivera gibi savunma gücü olan bir bek gerekiyor bu takıma

3)Orta sahada rakibin her geçiş hücumu canımızı yakıyor, artık Gedson mu bunun çözümü başka bir oyuncu mu bilemem

Hakaretvari davranıp yukarı çıkmak. bana cahil diyorsun sonra haraketten bahsediyorsun. Çocuk musun işsiz misin? Git fatih terim başlığına yaz. Sen ve senin gibiler Fatih terim nefretiyle konuyu çığrından çıkardınız?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kafan mı güzel, hakaret etmeye çalışan sensin hakettiğin şekilde cevabı aldın sadece. bizde terim nefreti falan yok gerçekleri konuşuyoruz, terimin avukatlığına soyunup her lafa atlayan sen ve senin gibiler. takım tutar gibi adam tutuyorsunuz

Şöyle ki Fatih Terim artık oynatmak istediği oyuna bir karar vermesi lazım, mesela Avrupa da oynadığımız oyun ile başarı sağladık ama lige geliyoruz bambaşka bir oyun oynatmaya çalışıyor. Tutturmuş bir çizdiğimiz set hücumları, topa sahip olan taraf bizdik diye belli ki senelerdir olmuyor hocam bu oyun

Eğer Avrupada oynadığımız oyun ile devam edeceksek bence takıma doğrudan 3 takviye lazım

1)Muslera yerine doğrudan iyi bir kaleci lazım, eğer yerli kalecilere gidemiyorsak yabancı kaleci gelsin ama yeter ki iyi bir kalecimiz olsun artık. Muslera sağlamken de başımızı bayağı yaktı şimdi bir de sakatlık geçirdi İsmail Çipe ye mecbur kaldık ve hala net bir kaleci hamlesi yapıpmamış olması saçma geliyor bana. Mesela Granada kalecisi Luís Maximiano benim beğendiğim bir kaleci ve Gedson la aynı menajerlik şirketindenmiş

2)Bu oyun çok iyi bir savunma planı daha doğru savunma kararlılığı gerektiriyor bu konuda zaafiyet yaratan oyuncular ile yola devam etmezdim açıkçası başta PvA ve Ömer in olduğu sol bek geliyor aklıma mesela ilk Lazio maçında F.Anderson ilk Marsilya maçında Cengiz bayağı perişan etmişti PvA u zaten Ömer maşallah AdanaDemir/Denizli maçlarında bile perişan oluyor bunun için de Mathias Olivera gibi savunma gücü olan bir bek gerekiyor bu takıma

3)Orta sahada rakibin her geçiş hücumu canımızı yakıyor, artık Gedson mu bunun çözümü başka bir oyuncu mu bilemem
Ben A.Demir kalecisi Muric’i isterdim valla. Guven veriyor her türlü de kurtarisi var. Ama Turk lazım malesef

kafan mı güzel, hakaret etmeye çalışan sensin hakettiğin şekilde cevabı aldın sadece. bizde terim nefreti falan yok gerçekleri konuşuyoruz, terimin avukatlığına soyunup her lafa atlayan sen ve senin gibiler. takım tutar gibi adam tutuyorsunuz
Kardeş sen nefretle ve sevgisiz mi büyüdün? Hadi abi vaktimi çalma

Sadece Gedson olmaz. Önde 3 kişi basıp gerisi duruyor sonra bastım diyorlar rakibe düşünme payı düşüyor. Sonra pazara gidiyor hepsi. defanstta ofsayt taktiği yapiyor çok gereksizce. Kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar. Defansa doğru kossak pozisyon filan olmayacak

Sadece Gedson olmaz. Önde 3 kişi basıp gerisi duruyor sonra bastım diyorlar rakibe düşünme payı düşüyor. Sonra pazara gidiyor hepsi. defanstta ofsayt taktiği yapiyor çok gereksizce. Kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar. Defansa doğru kossak pozisyon filan olmayacak
Muhim olan takim halinde oynayabilmek zaten, Pep manyagi bunu en iyi yapabilen herif. Ona bakip ozenmek cogu takimin basina is aciyor, capina bakmadan defanstan pasla cikmalar kalecinin pasla baslama inadi vs biz icin demiyorum bunu becerebilecek dunyada kac takim var ki.
Bizim takim cok kopuk, kopru olabilen de yok boyle olunca dedigin gibi oluyor. Bunu gorememek icin maclari izlememek lazim hocamiz izliyor ama goremiyor sanki

Kardeş sen nefretle ve sevgisiz mi büyüdün? Hadi abi vaktimi çalma

boş konuşma, hadi sen git terim fanatikliği yapmaya devam et. durduk yere alıntı yapıp malum parti seçmenine laf anlatma psikolojisine soktun beni.

Larsen ve alioski ye imza paralarıyla 2 senelik 10 milyon para bağlanması daha mı iyi. Bak nelson 23 yaşında 7 milyon verdin 30 yaşına kadar tepe tepe kullan. İstediğin zaman satıp para kazanablirsin. Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Alioski yerine PVA yi almış olmasak hak verirdim

boş konuşma, hadi sen git terim fanatikliği yapmaya devam et. durduk yere alıntı yapıp malum parti seçmenine laf anlatma psikolojisine soktun beni.
Konuyu siyasete nasıl getiriyorsun ilginç Şizofren gibi davranmanın lüzumu yok. Bu arada o malum parti sevicileri de fatih Terim'den nefret eder. Bende onları günahım kadar sevmem. Onlarla benzer tavırların var biraz.

Tabii tüm tu bahsettiklerimizi mümkünse Fatih Terim siz gerçekleştirelim, ki sonuna kadar katılıyorum gerekirse Gedson & Cicaldau ve Berkan ın üçünü birden aktif şekilde press makinesine çevirelim

tweette yakaladığın yalan nedir?
para yok dendiği için giden mancini bile yazılmamış. bi kere cvp verilen tweetle atılan tweetin içerikleri birbirinden apayrı. bahsedilen tweete uyan tek örnek var o da gerets. onda da saidou - inamoto değişikliğinin bile nelere kadir olduğuna tanık olmuş idik. yani ses çıkarmadı diye herife kıytırık adam verip hadi koçum dediler sırf efendi diye

terim çalıştığı zaman para yok denmesi en zor adam ve bu konuda en çok sorun çıkaran adam bunu bilerek mağduriyet yaratmak yalan işte

prandelli de gerets de hagi de hatta ikinci senesinde lucescu da ellerindeki imkanlarla iş yaptılar ve çekip gitmediler

mancini terime yakın örnek doğru o da terimcilerin 10 yıldır dilinde zaten

saygılı bir şekilde tartışalım, birbirinizi kırmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt