Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu siyasete nasıl getiriyorsun ilginç Şizofren gibi davranmanın lüzumu yok. Bu arada o malum parti sevicileri de fatih Terim'den nefret eder. Bende onları günahım kadar sevmem. Onlarla benzer tavırların var biraz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hala boş konuşuyorsun ama, diyalog sahamdan uzaklaş daha fazla muhattap olmak istemiyorum.

Tabii tüm tu bahsettiklerimizi mümkünse Fatih Terim siz gerçekleştirelim, ki sonuna kadar katılıyorum gerekirse Gedson & Cicaldau ve Berkan ın üçünü birden aktif şekilde press makinesine çevirelim
Ayni senkronda nasil pres yapamazlar o ilginc geliyor. Boyle yarim yamalak pres yapacagina hiç yapma bekle alanında. Bu takım önde presli oynar ama bu şekilde değil. Rakibin kalemize dogru durust gelmeden 2 3 gol filan yemek canımı sıkıyor

Ben A.Demir kalecisi Muric’i isterdim valla. Guven veriyor her türlü de kurtarisi var. Ama Turk lazım malesef
Valla bizim ligdeki Muriç, Uğurcan, Sehic ve Okan gibi kaleciler bile takımlarına ciddi ciddi katkı veriyor hatta takımlarını ayakta tutuyor. Muric maşallah zebellah gibi kalede

Bir de Watford un Sparta Rotterdam dan aldığı Nijeryalı Maduka Okoye var böyle zebellah gibi kalecilerden 😄

Pva en azından menajer suçlamasına maruz kalmadı.

Keşke alsaydık herif döktürüyor Arabistan'da bir karma videosunu izledim mest oldum herif sol bek ama takımın maestrosu gibi Milli takımda da vazgeçilmez ne zaman denk gelsem skora katkısı var bize alioski gibi daha ne yaptığını bilen bir adam lazımmış keşke 1.9 PVa yerine 2.5 buna vereydik..

Ayni senkronda nasil pres yapamazlar o ilginc geliyor. Boyle yarim yamalak pres yapacagina hiç yapma bekle alanında. Bu takım önde presli oynar ama bu şekilde değil. Rakibin kalemize dogru durust gelmeden 2 3 gol filan yemek canımı sıkıyor
Kafalarına göre pres yapmaları hiç pres yapmıyor olmalarından daha tehlikeli resmen o baskıdan çıkınca Denizlispor veya AdanaDemir gibi takımlar bile elini kolunu sallayarak gole gidebiliyor kalemize

Keşke alsaydık herif döktürüyor Arabistan'da bir karma videosunu izledim mest oldum herif sol bek ama takımın maestrosu gibi Milli takımda da vazgeçilmez ne zaman denk gelsem skora katkısı var bize alioski gibi daha ne yaptığını bilen bir adam lazımmış keşke 1.9 PVa yerine 2.5 buna vereydik..
Arabistanda ama. adamın paragöz oldupuu burdan belli renktaş

Barış Alper denen elemana güçlü kuvvetli diyorlardı , pişmaniye şuraya bak. Oğulcan kadar bile olamayacak söyledim size.

Edit:Berkanmış yav boşuna yüklendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt