Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.862
- 3.421
- 938
Çok şükür bugünde transfer yapmadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış Alper denen elemana güçlü kuvvetli diyorlardı , pişmaniye şuraya bak. Oğulcan kadar bile olamayacak söyledim size.
Napıcan zaten dransferi filan , ne gerek var.Çok şükür bugünde transfer yapmadık
Bende onu diyorumNapıcan zaten dransferi filan , ne gerek var.
Barış Alper denen elemana güçlü kuvvetli diyorlardı , pişmaniye şuraya bak. Oğulcan kadar bile olamayacak söyledim size.
Edit:Berkanmış yav boşuna yüklendim.
Edit:Berkanmış yav boşuna yüklendim.
Sen çocuğunun başında dur bosver
Acil Galatasarayimizi hatirlatan bir ninni ariyoruz ustat. Nevizade geceleri ve sereftir seni sevmek besteleriyle bir yere kadar
Taraftarın yaptığı kliplerde oyuncuyla müziğin uyumlu olmasına az denk geliriz..
Bunu alacak para bizde yok eleman çok iyi yolu açık olsun Dniprodan çok daha iyilerini hakediyor
Kapkara gözlerleBirde bizim Rumenlerde kullandiklari çingenem şarkısı. Enfes gidiyor kliplerde
Hocam geç farkettim ya günahına girmişim çocuğun.Yani sende sallamak icin Berkana Baris demezsin yaw ..