Ali Kol
10 Numara!
- 31 Temmuz 2014
- 19.051
- 13.631
- 1.923
+1 şampiyonluğumuz sayelerinde oldu, şikecilerin ömrünün yarısı orda gitti
Denizliye kastım yok yav. Haberde “Ali Y. Kol horozda” yazıyordu ona dedim horozla işim olmaz diye.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 şampiyonluğumuz sayelerinde oldu, şikecilerin ömrünün yarısı orda gitti
Denizliye kastım yok yav. Haberde “Ali Y. Kol horozda” yazıyordu ona dedim horozla işim olmaz diye.![]()
dede de yazmis
Uçaklar kalksın mermiler seksin bu alemde teksin diyerek tekrar moda giriyoruz![]()
Aldınız yayok mu şöyle rakip beklerin korkulu rüyası olacak uçurtma bir sağ kanat
Düşünsene Abdülkadir Kadıköyde 90. dakikada galibiyet golünü atıyor ve spiker aynen şöyle bağırıyor: ve goooool, Abdülkadir Parmak atıyoooooor, Galatasaray kadıköyde 1-0 önde!!ts'den kovulan a.parmak'ı ekibimize kazandıralım
Gecen sene baya is yapti neye gore kime gore iş yapmaz.Adamin ustune ugursuzluk cokturme Aynisini Cicaya yaptin Adam top oynamamaya basladi.Gedson falan bize çare olmaz yine yanlış işler yapiliyor
Hayalindeki tabloyu paylasmissin.
Aldınız ya
![]()
SabretDeğil yıldızları, büyün kainatı soksan bize yine bir şey olmaz
Biz burda transfersizlikten oluyoz Adam gobusune takmis kafayi yaziktir yaseni engellerim,bi daha boyle dersen
Ben peygamber değilim, edemem.Sabret
Nüfus kağıdına bakKendi ismimi özledim yeni uyelerden biri Semih Cigdem ismiyle uye olsada ismimle hasret gidersem