- 1 Mayıs 2018
- 52.982
- 43.397
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FazlaGedson Fernandes Galatasaray'da.Fatih Terim bu transferde ısrarcı oldu.Galatasaray Gedson Fernandes'in kiralık olarak transfer edilmesi için Benfica'ya toplamda 1,5 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.Gedson Fernandes ligin 2. yarısında 900 bin euro maaş alacak.Gelecek sezon ise 1,8 milyon euro maaş alacak. (Nevzat Dindar)
Opsiyon yok mu opsiyonGedson Fernandes Galatasaray'da.Fatih Terim bu transferde ısrarcı oldu.Galatasaray Gedson Fernandes'in kiralık olarak transfer edilmesi için Benfica'ya toplamda 1,5 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.Gedson Fernandes ligin 2. yarısında 900 bin euro maaş alacak.Gelecek sezon ise 1,8 milyon euro maaş alacak. (Nevzat Dindar)
Gedson Fernandes Galatasaray'da.Fatih Terim bu transferde ısrarcı oldu.Galatasaray Gedson Fernandes'in kiralık olarak transfer edilmesi için Benfica'ya toplamda 1,5 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek.Gedson Fernandes ligin 2. yarısında 900 bin euro maaş alacak.Gelecek sezon ise 1,8 milyon euro maaş alacak. (Nevzat Dindar)
Onu yazmıyolar ama vardır.Para konusunda ise cevabım bu..Opsiyon yok mu opsiyon
Bu maaş çokmş yav
Florya giriş yasağı yok diye biliyorum.Hocayla yemeğe de gitmişti yanlış hatırlamıyosam..Bu Nevzat halen yasaklanmadı mı?
Onu yazmıyolar ama vardır.Para konusunda ise cevabım bu..
Florya giriş yasağı yok diye biliyorum.Hocayla yemeğe de gitmişti yanlış hatırlamıyosam..
Onu Burak Elmas ve yönetimi düşünsün reis.Taraftar olarak iyi futbol ve galibiyet serisi istiyorum.Bunlar bu işi düşünemeyecekse niye istifa etmiyolar?Her takım transferlerini uygun veya uygun olmayan maliyetle yapıyor.Bu takıma her şekilde transfer şart..Ads kadar zengin degiliz reis
Evet kalktı mı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi