Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.659
- 55.824
- 4.478
vay anasini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay anasini
Hakanı mi Mozart mi daha cok falakaya yatırmak istersinHakan motz....Senide yazdim bi tarafa
İnşallah maça girer gol falan atar da bizde avuçlarız.Gedson Fernandes, Benfica - Ferreira maçında yedekler arasında.
Daha nekadar avuclayacazki reis elimiz doluİnşallah maça girer gol falan atar da bizde avuçlarız.
Hakani kendini bisey saniyo .Gecen gun bana gicik oldugunu itiraf etti.Ben Ugur dayiyi taklit ediyormusumHakanı mi Mozart mi daha cok falakaya yatırmak istersin
Bir de aslan yürüyüşü yaparsa yandık +3m daha koyarız üstüneİnşallah maça girer gol falan atar da bizde avuçlarız.
Senin avatarini çalıyorlar sonra sen taklit etmiş oluyorsun ayıptır yav.Hakani kendini bisey saniyo .Gecen gun bana gicik oldugunu itiraf etti.Ben Ugur dayiyi taklit ediyormusum
Önümüzdeki senelerde takımı üst lige çıkaramazsa ve sonuçlar da kötü giderse lanet okuyarak tekme tokat kovarlar bunu.Acuna bak yav inanılmaz bişey
Sahip oldugu seyden nasil kovulur bi insan.Ben sakiz aluyorum bakkaldan mesela sakiz bana beni iyi cigneyemiyorsun kovuldun der mi?Önümüzdeki senelerde takımı üst lige çıkaramazsa ve sonuçlar da kötü giderse lanet okuyarak tekme tokat kovarlar bunu.
Birileri tatmin olana kadarDaha nekadar avuclayacazki reis elimiz dolu
vay anasini
Doğru haklısın renktaş kovarlar biraz yanlış oldu.Sahip oldugu seyden nasil kovulur bi insan.Ben sakiz aluyorum bakkaldan mesela sakiz bana beni iyi cigneyemiyorsun kovuldun der mi?
Olan parasina olur ama pekte umrund degil demekki .Doğru haklısın renktaş kovarlar biraz yanlış oldu.
Ama rahat bırakmazlar orada, kulübü satmak zorunda kalabilir.
fb’nin eli rahatlasın diye Allahyarları transfer etmekle olmaz bu işler.
30 milyon sterlin ödemiş olsun o kadar havaAcuna bak yav inanılmaz bişey