Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.113
- 9.128
- 2.398

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış teklif ediyorum![]()
teklifin kabul gorulmustur, Galatasaray taraftarligina hosgeldin.
Forumun reytingini yerle bir edecek bir gelisme.
Kero admin isterse, suan yine dusman ilan edebilirim kendisine.
Bu aksam Ntvde lig tarihinde kendi adimiza en kotu sezonu geçirdiğimiz söyleniyordu(3 puanli sistemde)2010-11'den bile kötüyüz
galiba küme düşme tehlikesi yaşanan 81-82'den beri en kötü sezonumuz
Bu aksam Ntvde lig tarihinde kendi adimiza en kotu sezonu geçirdiğimiz söyleniyordu(3 puanli sistemde)
Yo ben ikisinede ayar oluyorum.Reytingleri yukseltir bu herhalde.Hakana ozelllkkle baya kuruldumForumun reytingini yerle bir edecek bir gelisme.
!!!ikinci yarıya güzel başlayacağımızı düşünüyordum ama dün hayal kırıklığına uğradım
takım kaybetmeye alıştı. kötü gitme ihtimali olan her şey kötü gidiyor.
hoca bırakmamakta ısrarcı
1-2 yeni oyuncu gelmezse sonumuzu iyi görmüyorum.
![]()
Abdoulaye Touré - Oyuncu profili 25/26
Abdoulaye Touré, 31, Gine ➤ Le Havre AC, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 3 Mar 1994, Nantes, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Karagumruk kiralamak istiyormus
Elim varmiyor yazmaya ama oyuncular sanki ftnin gitmesini istiyorlar artik. Dun halil isliklandiktan sonra hic kasmamalari falan bana bunu dusundurttu. Forumda okudum bugun bir kac yerde de haber/duyum cikmaya baslamis bu yonde.ikinci yarıya güzel başlayacağımızı düşünüyordum ama dün hayal kırıklığına uğradım
takım kaybetmeye alıştı. kötü gitme ihtimali olan her şey kötü gidiyor.
hoca bırakmamakta ısrarcı
1-2 yeni oyuncu gelmezse sonumuzu iyi görmüyorum.
bana da bağ kopmuş gibi geliyor.Elim varmiyor yazmaya ama oyuncular sanki ftnin gitmesini istiyorlar artik. Dun halil isliklandiktan sonra hic kasmamalari falan bana bunu dusundurttu. Forumda okudum bugun bir kac yerde de haber/duyum cikmaya baslamis bu yonde.
Elim varmiyor yazmaya ama oyuncular sanki ftnin gitmesini istiyorlar artik. Dun halil isliklandiktan sonra hic kasmamalari falan bana bunu dusundurttu. Forumda okudum bugun bir kac yerde de haber/duyum cikmaya baslamis bu yonde.