Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2010-11'den bile kötüyüz

galiba küme düşme tehlikesi yaşanan 81-82'den beri en kötü sezonumuz

ikinci yarıya güzel başlayacağımızı düşünüyordum ama dün hayal kırıklığına uğradım
takım kaybetmeye alıştı. kötü gitme ihtimali olan her şey kötü gidiyor.
hoca bırakmamakta ısrarcı
1-2 yeni oyuncu gelmezse sonumuzu iyi görmüyorum.

ikinci yarıya güzel başlayacağımızı düşünüyordum ama dün hayal kırıklığına uğradım
!!!

Elim varmiyor yazmaya ama oyuncular sanki ftnin gitmesini istiyorlar artik. Dun halil isliklandiktan sonra hic kasmamalari falan bana bunu dusundurttu. Forumda okudum bugun bir kac yerde de haber/duyum cikmaya baslamis bu yonde.

Elim varmiyor yazmaya ama oyuncular sanki ftnin gitmesini istiyorlar artik. Dun halil isliklandiktan sonra hic kasmamalari falan bana bunu dusundurttu. Forumda okudum bugun bir kac yerde de haber/duyum cikmaya baslamis bu yonde.
bana da bağ kopmuş gibi geliyor.
hakkımızda hayırlısı

cok net bu, oyuncularin vucut dilleri zaten bunu gosteriyor. Arti, dikkatla izleyin Morutan her aksiyonda, sut veya pass surekli kulubeye bakiyor, adamlar rahat degil.

defolup gitsede birdaha gelmese.

Berkan cicaldau 11 milyon €. Ne oyuncular alinirdi. Tam facia. Simdi bunlari gönder yerine oyuncu bul. Biri gedson olsa digeri Kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt