Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sinan çok iyi özetlemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamNe Beşiktaş ne fener bizim kadar bonservis vermiyor topculara. Biz kim varsa hep ederinden fazla verdik. Fener pelkas ve atillayi 4 milyona mi ne aldi toplamda
Feghouli'yi sezon sonu bedavaya alırlar şimdiden niye alsınlarVisca'yı Trabzonspor'a satan Başakşehir Feghouli yerine Sevilla'dan İdrissi'yi kiralamak istiyormuş.Kiralayamazsa Feghouli ile görüşeceklermiş. (El Sevillista)
bu orta saha bizi düsürmek icin yeterli.Taylan
Cicaldau - Gedson
Tam tahmin ettigim gibi metin hazirlamis goz ucuyla okumaya calisiyoMalum sahis giresun macina degilde
Mac sonu basin toplantisina calismistir diyenler likelasin
Yemişim kanadını, forvetini, defansını maç orta sahada kazanılır bize en acilinden 2 orta saha lazım bırakın genç oyuncu sevdasını Gedson Fernandes'in yanına top kapan, adam yiyen, her yere basan, ciğersiz, kaleye şut çekmesini bilen, ara sıra asist yapacak ve goller atacak tarzda büyük takım havası solumuş, tecrübeli tercihen 30 yaş civarı lider, winner ve kaptanlık yapacak bizim eski Fernando Reges ya da Felipe Melo tarzında Brezilyalı veya Afrika kökenli siyahi bir ön libero istiyorum. Böylece orta saha işini halletmiş oluruz.
Taylan'la Berkan'ı da yedeklerden sonradan oyuna girerek katkı veren oyuncular olarak görmek istiyorum artık. Yeter artık ilk 11 oynadıkları. İkisi de bal yapmayan arı gibiler. Hatırlayın bizim Fernando Reges ve Felipe Melo'yu adamların ölüsü her sezon en az 3-5 gol, 3-5 asistle oynamıştır. Selçuk İnan ve Sneijder bile bunlardan kat kat iyiydi. Bir de bakın bizim Taylan'la Berkan efendiye yahu orta saha dediğin bir asist yapar, kaleye doğru düzgün bir şut çeker, 10 maçta bir de olsa bir gol falan atar. İkisi de ortalarda yok. Yok efendim Berkan her maç sahanın en çok koşan oyuncusuymuş. Boş işler, boş koşular. Gitsin atletizmci olsun o zaman. Kafa yok adamda.
Bu arada Sevilla'dan Ener Banega'yı almaya gidip de alamayan üstüne üstelik 3 kuruşa Fernando Reges'i kaptıran Abdurrahim Albayrak'a da buradan sevgilerimi gönderiyorum. Öpüyorum kendini kulakları çınlasın. Sayesinde gol kralı Gomis'in ardından orta sahamız da gitmiş oldu.
Siyahi bir 6No DMC
Gedson Fernandes --- Alex Cicaldau
Özelikle Melo ve fernandonun bjk saplamalari guzeldibence defansif orta saha olarak brezilyalı oyunculardan fayda aldık
MELO
FERNANDO
BATİSTA
CONCECAO
Ekli dosyayı görüntüle 146532
Ekli dosyayı görüntüle 146533
![]()
![]()
Eren de paylaşım yapsın hocamı çok seviyorum benim babam gibi falan sallasın iyice ...Bay fatih eren aydin Niğdespor sürgün edilmesini istemiş oysaki bjk de ki gençlerden daha potansiyelli bay fatih in projesinin balon olduğunun kanıtı kendisine biat eden arda ve ömer göbeklilierini oynatmak ve bazı rumen transferlerden hasır altı yapmak
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson gelince karanlık gecemize güneş doğmayacak Fatih hoca gitmedikten sonra bu takımın düzelme şansı yok futbolla hiç alakası olmayan babam bile bu Fatih yaşlanmadı mı hala ne yapıyor diyor ?gs taraftarının gedson'u kurtarıcı olarak görmesi rezalet
En önemli eksik: HocaEn önemli 3 eksik : kaleci - sağlam kesici bir 6 numara- Forvet
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz alalim iyiyseVisca'yı Trabzonspor'a satan Başakşehir Feghouli yerine Sevilla'dan İdrissi'yi kiralamak istiyormuş.Kiralayamazsa Feghouli ile görüşeceklermiş. (El Sevillista)