Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs taraftarının gedson'u kurtarıcı olarak görmesi rezalet
İlk geldiğinde berbat oynuyordu. Allah var sonradan toparladı ve önemli katkı yaptı ama genel sosyal medyada öyle bir hava var ki sanırsın Gedson = Zidane. Hayır yani bu kadar beklentiyle gelse adam bu yükü taşıyamaz. İstiyoruz istiyoruz alamıyoruz ya bu adamı iyice cezbedici yaptı. Biraz Erbatur Ergenekon stili oldu ama öyle.

Bir zamanlar ders almam ders veririm diyen İmparator'un son 10 haftada ders verdiği hocalar ...
1) Francesco Farioli
2) Vitor Pereira
3) Marius Sumudica
4) Mustafa Denizli
5) Rıza Çalımbay
6) Emre Belözoğlu
7) Vincenzo Montella
8) Hakan Keleş
Bu hafta muhtemelen Ömer Erdoğan da hocamızdan gereken dersleri alır ...

bu arada sezon başında da yazmıştım

transfer stratejimiz büyük oranda doğru ama saha içinde fernando gibi veya drogba gibi omurgada görev alan ve aynı zamanda liderlik yapacak tecrübeli bir isme ihtiyaç vardı

hatta keşke fernandinho koparılabilse diyordum

bundan sornaki hocaya böyle 1 ya da 2 kişi almamız lazım

ama bunun sayısının gerçekten 2yi geçmemesi lazım

bu seneki transfer staratejisini devam ettirmemiz lazım

bu arada sezon başında da yazmıştım

transfer stratejimiz büyük oranda doğru ama saha içinde fernando gibi veya drogba gibi omurgada görev alan ve aynı zamanda liderlik yapacak tecrübeli bir isme ihtiyaç vardı

hatta keşke fernandinho koparılabilse diyordum

bundan sornaki hocaya böyle 1 ya da 2 kişi almamız lazım

ama bunun sayısının gerçekten 2yi geçmemesi lazım

bu seneki transfer staratejisini devam ettirmemiz lazım

devre arası kaliteli oyuncu alınmalı gençleştirme birden yapılmaz bak trabzon kaliteli adamları aldı ligi aldı görütürüyor bu marek hamsik bizim orta sahamızda oynayamazmıydı

Kaliteli santrafor hücum hattını oynatır. İyi kanatlarımız var ama bunları oynatacak santrafor yok.

Kaliteli merkezde takımı oynatır. Cicaldu-Berkan-Taylan-Emre bunlar baskıyı kırabilecek, güven veren oyuncular değiller.

Takımda genel olarak güvensizlik var. Mesela ben atıyorum kanat oyuncusu olsam ve herhangi bir takımla maça çıksak içimde hep bi endişe olur. Berkan-Halil-Morutan-Cicaldu-Momo v.s. bunların hiçbiri bana güven vermez.

devre arası kaliteli oyuncu alınmalı gençleştirme birden yapılmaz bak trabzon kaliteli adamları aldı ligi aldı görütürüyor bu marek hamsik bizim orta sahamızda oynayamazmıydı

ama mesele o değil ki sadece

bütün takımlar bunu denedi bazen başarılı oldu bazen başarısız

ama sürekli şampiyon olamıyorsan bu da baya enkaza çeviriyor takımı

ts mesela şampiyon olamayabilirdi ki daha önce biz ve bjk bunu yaşadı o zaman patlarlardı

dengeyi kurmak lazım

Savanier’i MLS’ten bir takım istiyormuş. Ulan bee tam ihtiyaç duyulan adam. Gedson-Savanier ateş eder.

Okan

Boey Nelsson Marcao PVA

Okay

Gedson

Kerem Isco Onyekuru

Gomis

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

bjk maç özetine baktım 17 yaşındaki çocuk resmen şov yapmış her pozisyonun içinde var neredeyse bahtı açık olsun genç kardesimizin

iyi oyuncu kendini belli ediyor. daha pişecek v.s. diyilen topcu gelişmiyor. rıdvan'da iyi futbolcu. bjk zaten kadro olarakta iyi, bu durumlara düşmeleri süpriz oldu.

Ben bu seneki başarısızlıkta sadece fatih terime suç bulmuyorum futbolcu grubununda suçlu olduğunu düşünüyorum şl grubu gibi bir gruptan namağlup çıkan takım nedense ligde çok daha zayıf takımlara karşı ezik bir futbol oynuyor bunuda sorgulamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt