Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba sonraki teknik direktorumuz kim olacak ?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

İşin açıkçası Mart ayındaki Avrupa son 16 maçlarına kadar Fatih Terim ile yolların ayrılacağını sanmıyorum, Burak Elmas şimdi hocayı gönderir de yeni gelen hoca son 16 maçları sonunda elenirse topa tutarlar yeni gelen hocayı kredisi yarı yarıya düşer

Bana kalırsa ligde içerdeki Trabzon Beşiktaş gibi maçlarda çok büyük rezillikler olmadığı sürece bir lig maçıyla Fatih Terim kovulmaz, kendisinin de bırakıp gideceği yok belli ki

Yani en azından Mart ayındaki son 16 maçlarına kadar bu eziyet devam edecek bizim için, büyük ihtimalle Fatih Terim son 16 turunda elendiğinde görevine son verilir yeni hocayı bulmamız gelmesi filan derken bu seneyi de böyle hiçbir amacımız hedefimiz olmadan kapatırız

Hiç ümitli değilim. Göstermelik yardımcı hoca için karar çıkar gibi. Daha dibi görmeden gidesileri yok. BE de o cesaret hiç yok. Nihat'a abi çekip beni mi yiyorsun dese yeterli. 😂 İkisini de inşallah taraftar gönderir. Tek güvencem taraftar. TS maçı bu rezilliği yaşamaları için çok uygun! Hak ediyorlar da. Takım ne halde muhatap bulamıyoruz, bulduğumuz da bu takım ne oynadı diyemezler, bu maç kötüydük diyor. 12. sıradayız ulan. 12! 3 maçlık kredi kalmış düşme potasıyla! Demeye utanır insan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt