Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca gitsede gitmesede mart ayında secim olur bu yönetime büyük geldi yok öyle seçim vadi olarak hocayı kullanmak sonra 30 milyon euroluk çöpleri doldurup hocayı yollamak hoca ne kadar suçluysa en az sende o kadar suçlusun bu çöpleri alarak.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben ortada çöp olduğunu düşünmüyorum. Oyun sistemimiz olmadığı için oyuncular birbirinden kopuk ve kötü gözüküyorlar. Hoca değişimiyle, iyi bir TD gelirse oyuncular değerlerini ikiye üçe katlayacaktır.

Yaşattıkların icin sonsuz teşekkürler hocam.. Bu ayrılık kaçınılmazdı..

bu sezon bi cacik olacagi yok artik o kesin birdefa yeni hoca gelsede bu degismeyecek. bence su asamada gitmemeli. son destekcisi destegini cekene kadar gitmemeli.

ligde kalacak puani aliriz elbet

Yalnız çok net şunu da diyeyim, ola ki Terim gitti, kesinlikle BE de seçime taraftar tarafından gönderilmeli. Ben onu da istemiyorum. Yol arkadaşlarını satan ve kulübü bu denli kötü yöneten, vaadleri kuru sıkıdan ibaret olan biri bu camiaya hele de başkan sıfatıyla hiç yakışmıyor.

yönetimin biz 3 senelik bir projeyle geldik dedikten sonra terim ile yollar ayrılırsa komedi olur.

skibbe gibi shmit de bize 5 atan alman olarak göreve gelecek herald

Burak Elmas Fatih hocayı gönderemez bence.1-2 defa daha demişti Divan Kurulu üyemiz her şeyin başında şeklinde.Ya olursa istifa olur ya da yardımcı konusunda anlaşılır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt