Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon bi cacik olacagi yok artik o kesin birdefa yeni hoca gelsede bu degismeyecek. bence su asamada gitmemeli. son destekcisi destegini cekene kadar gitmemeli.

ligde kalacak puani aliriz elbet
Neden gitmesin?
Futbolcular istemiyor
Taraftar istemiyor
Maalesef TFF de istemiyor.
Seneye AL olmazsa cok zorlaniriz. Iyi kotu en az 10 milyon euro kazaniriz. Isler bu seneki gibi iyi giderse 15 milyonlari geceriz.

Twitter'da troller zırlamaya başladığına göre tekmeyi yedi hoca.

Schmidt'i sen mi istiyordun @Hakan Motz
Bizi ne güzel yenmiştiniz öyle diye teklif götürmüş olabiliriz,

Yalnız şaka bir yana takımlarının fizik kalitesini, kurduğu baskıyı hücum oyununu gayet beğenerek takip ediyorum. Mesela Sazburg döneminde tamam ligleri çok büyük bir kıstas değil ama ilk sezonunda 36 maçta 91 gol, ikinci sezonunda 36 maçta 110 gol attı o takım ne bileyim Avrupa liginde grup lideri olup son 16 turuna yükseldi

Hepsini geçtim adam hücum yapmasını biliyor 😄

Seneye ligde altyapıdan yetişmiş 2000 yılı ve sonrasında doğmuş 1 oyuncu olması zorunluluğu doğru mu ?

Ben tamamen unutmuşum böyle bir şeyi

Volkan Yılmaz diye bir twitter hesabı var paylaşılıp duruyor
Bir şey bildiği yok. Niye paylaşırsınız ki
Adam hiçbir şey bilmeden,hiçbir bağlantısı olmadan,tamamen başka yerlerden kopyala yapıştır ve ara ara da kendi yorumunu katarak nasıl bu kadar takipçi yapmış helal olsun valla.

Kisa zaman içerisinde toplantinin içeriğiyle alakali basina bilgi sizacaktir. Beklemede kalin arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt