Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktor konusu burada beyler:

Torrent morent kim necidir, çıldırtmayın bu kadar insanları. Palut'u alın gelin bir sey bilmiyorsanız, o bile 9'a 10'a katlar td yeteneklerinde şu adamı.

Teknik direktör adaylarina bakarsak,pek hayirli bi yere cikmiyor yol

Çekerim isyan bayrağını arkadaş bu torrent gelirse. Terim'i gönderiyorsan tartışılamayacak bir isim getirmek zorundasın, kimsenin deneme tahtası değil anlı şanlı bu klüp.

Bu adam için inatla bizim adımızı geçirmeye çalışanlar var sanki

Şu an bence en uygun isim Okan Buruk. Okan'ın ayrılırken neler yaptığını unutmadım ama şu an o hak ediyor bu şansı.

Başakşehir'de Apo'nun 5 yıldır uğraştığı şampiyonluğu tek sezonda aldı. Bu konuda tecrübeli diyebiliriz.

Hocanın ayrılığı büyük sıkıntı süreç çok farklı o konuda TFF vs. bir çok kişinin parmağı var. Artık aynı şeyleri yazmanın bir manası yok.

Hocayı TFF ile birlikte yediler ve biz de yönetim olarak ezildik TFF karşısında yine Servet Yardımcı denen şeref yoksunu haysiyetsiz adam kazandı. En çok bu koyuyor bana...

“Doménec Torrent, former Flamengo coach and once a collaborator of Josep Guardiola, has a verbal agreement to become the new coach of Galatasaray.”

Seneyede şampiyonluk icin madem umidiniz yok,hocanin gitmesini niye destekliyosunuz o zaman?bu sene kayip,gelecek sene kayip diyosunuz😬 hoca kalsa,seneye sampiyonluk gelirdi.umitli oldugumuz avrupa ligi de cope gitti.sezonun geri kalaninda dibi boylamamızi izlersiniz artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt