Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Anladım ki dostluklar yalan!sen miydin
adamımı çalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım ki dostluklar yalan!sen miydin
adamımı çalan
iyi bi hoca getirirlerse para harcamadan takım içinden bir sürü transfer gerçekleşir zaten. oyuncu performansında t.direktör olayı çok önemliTransfer de olmaz şimdi. Sanmıyorum ki sağlam oyuncular alınacak olsaydı Terim'i kovsunlar.
Transferler olur isitan manyagi yapar o isi.unal aysal donemi adamlari şovu,yıldız oyuncuyu severTransfer de olmaz şimdi. Sanmıyorum ki sağlam oyuncular alınacak olsaydı Terim'i kovsunlar.
ben bi çok oyuncu da değişim bekliyorum ve inşallah olur. bekleyip görelimemre kılınç özelinde böyle bir değişim bekliyorum
bence fatih hoca bir türlü kullanamadı onu.
ama genel olarak çok fazla oyuncuda değişme olacağını sanmıyorum
kötü oynayanlar gerçekten kötü olduğu için öyle oynuyor. aynen devam ederler.
@Onur Kara Işıtan'ın Onur'a dolayacağı ipi antrenman malzemesi yapar diyebilir miyizOnu getirirse bütün ipleri @Onur Kara'ya dolasın
Diyemeyiz abi Onur avucumda
Yeni hocalara odaklanalim.Boyle yaparsak olmazTerim nöbeti acilir 2 haftaya![]()
Bundan daha garibi 1 ay once bi asansöre sığındı burak elmas ve arkadaslari deprem oluyo diye ruyamdaO degilde kupa macindan sonra ruyamda feghouli 4.golu atiyor bi macta ve eline mikrofon alip duyuru yapiyodu,ağlayarak.bi ayriliktan soz etti.sonra sergen yalçın Gs formasi giymiş ve agliyodu saha ortasinda.dun gecede alpaslani bizim balkonun bi ucunda karanlıkta gordum.ekilen tohumlara bak diyodu
Şu Cihandan beni kurtar @Murat Durmaz gözünü seveyim. Her yerden engelledim burada yapıştıDiyemeyiz abi Onur avucumda![]()
Aman yas tutmak icin yazdim,gerets vari biri gelse de uefayi alsak keskeYeni hocalara odaklanalim.Boyle yaparsak olmaz
Bundan sonra zor bence.Terim nöbeti acilir 2 haftaya![]()
Torrent geldi işte. Evet oyuncuların performansında olumlu anlamda bir artış bekliyorum zira ligin ilk haftalarında memnun olduğumuz, uefada iyi gözüken oyuncular son haftalarda futbolu unuttu. Ölü toprağını illa atarlar değişim olunca. Öte yandan bu takıma iyi oynarken bile 2-3 nokta atışı takviye şart diyorduk.iyi bi hoca getirirlerse para harcamadan takım içinden bir sürü transfer gerçekleşir zaten. oyuncu performansında t.direktör olayı çok önemli
O halde bunu diyebiliriz..Diyemeyiz abi Onur avucumda![]()
Kurtaramam çünkü siz kardeşsinizŞu Cihandan beni kurtar @Murat Durmaz gözünü seveyim. Her yerden engelledim burada yapıştı