Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evinde Denizlispor'a elen takımın başında değil imparator, tillahı bile olsa duramaz durmamalıydı haklı olarak gönderildi kaldı ki Galatasaray uğruna hayatını veren Mustafa Cengiz başkanımız hastalandığında bir kez bile geçmiş olsun dememiş bay ego ulan onlarca başkan haksız da bir tek sen mi haklısın neden her gelen başkanla kavgalı gürültülüsün hiç mi iyi geçinme iyi huy diye bir şey yok sende yav
Ben de üzüldüm ve gönderilmesi doğrudur demiyorum halen de kalması taraftarıyım ama çok kötü sonuçlar var ortada bir yandan da değişim şarttı diyorum aslında Fatih Terim kalsaydı, yardımcısı olarak şu Torrent gelseydi çok daha iyi olmaz mıydı neden 2 teknik direktör aynı anda uyum içinde beraber çalışmasınlar ki Fatih Terim 1. teknik direktör, Domenec Torrent de 2. teknik direktör olurdu ne güzel işte

reis buna cevap ver önce bi

5 başkan ile sorun yaşamış bir insan. Nedense hep haklı. Son 3 sezonun bir açıklaması olamaz.

Fiorentina başkanı ilede sorun yaşadı gönderdiler, karakteri bu başkanla sorun yaşar,hakemlerle sorun yaşar,federasyonla sorun yaşar ama şükürler olsun kurtulduk

reis buna cevap ver önce bi
gidene bay bay gelene hay hay gülüm gittiyse güle güle deriz biz de savunmak falan yok eskiye takılmak yok artık bende Fatih Terim'i hepimiz öyle yapmalıyız Başkanımızın arkasında durmalıyız bir karar alındıysa yönetimimizin bu kararına saygılı olup yeni gelecek Domenec Torrent'e hepimiz destek vermeliyiz sezon sonunda bakarız duruma başarılı olur ya da olmaz peşin hükümlü olmayalım yönetimle Fatih Terim arasında neler yaşandığını bilmeden sallama haberlere göre yorum yapmak yanlış olur

gidene bay bay gelene hay hay gülüm gittiyse güle güle deriz biz de savunmak falan yok eskiye takılmak yok artık bende Fatih Terim'i hepimiz öyle yapmalıyız Başkanımızın arkasında durmalıyız bir karar alındıysa yönetimimizin bu kararına saygılı olup yeni gelecek Domenec Torrent'e hepimiz destek vermeliyiz sezon sonunda bakarız duruma başarılı olur ya da olmaz peşin hükümlü olmayalım yönetimle Fatih Terim arasında neler yaşandığını bilmeden sallama haberlere göre yorum yapmak yanlış olur
reis mesele o değil
bir mesajında kalsın gitmesin diyorsun
bir mesajında gitsin gitsin diyorsun

ben 4 yıl psikoloji okudum
bu net bir sıkıntının belirtisidir

marcao olayi üzücü

Para yok bütce yaratmaliyiz demediler mi? Hoca bile oyunculara iyi teklif gelirse satilmasina karsi degil diye haberler yokmuydu?

Ekonomi sorunlu, onuda düsünmeliyiz diye oyuncularin pahaliya gitmesine, ve yerine daha ucuz birilerinin gelmesine karsi cikmazdi herhalde.

fb denedi o işler öyle yürümüyor be abi

FB bir cenabet
İki doğru adamları hiç getirmedi
Üç en önemlisi Teknik adama göre transfer yapmadı transferlerin bir çoğunu başkan kendisi teknik ekip gelmeden önce yapmıştı çok show transferiydi, diğerleri de manager transferi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geç bile kalındı mezarlar kendilerinin yerinin dolmayacagina inanan insanlarla doludur diye bir söz vardı Terim de onu savunanlar da bu düşüncede.
Hoca gitti artık ders vermeye devam etsin dışarıda biz çok ders aldık.
Uc senedir iyi (?) Futbol izliyoruz birazda farklı futbol izleyelim

Işıtan gün futboldan anlamıyor mu ?

Uzun zamandır profesyoneller yönetmiyor kulübü , takım düzgün antrenman yapmıyor duran top çalışmıyor, hücum set oyunu yok

Adam gibi bir teknik ekip gelsin ışıtan gün de CEO olsun madem öyle deneyelim bir de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doktor
seni ilk kez uyarıyorum

reis mesele o değil
bir mesajında kalsın gitmesin diyorsun
bir mesajında gitsin gitsin diyorsun

ben 4 yıl psikoloji okudum
bu net bir sıkıntının belirtisidir
kalsın dedim gönderildi benim dememle mi oluyor kalmadığına göre gitsin o zaman kalsaydı da gitseydi de eleştirirdim orası ayrı kötü hastalığa yakalanan başkanına bir kez bile geçmiş olsun ziyaretine gitmeyen adam babam olsa eleştiririm diğer taraftan gitti diye eski başarılarını aldığı kupaları da yaptığı güzel işleri de görmezden gelmem ama hepsi mazide kaldı artık onların şimdi başarısız olduğunu herkes kabul ediyor ben başkan olsaydım göndermezdim biraz daha süre verirdim ama neler yaşandı bilmiyorum başkanın telefonlarına cevap vermiyormuş güya beni de başkan olarak bu şekilde çileden çıkarsaydı gözünün yaşına bakmazdım tabi ama Fatih Terim'e sorsan başkan bana 2 haftadır mobbing uyguluyor diyor kim haklı kim haksız bir Allah bilir

Takımı destekleyeceğiz armanın başarısı için, gel gelelim koltuk sevdasına yiyicilere meze etti Terim'i, zerre güvenim, saygım kalmadı yönetime. Marcao'yu Kerem'i falan gücünüz yetiyorsa satın bakalım ne kadar oturabiliyorsunuz orada. Gerçi cebe indirdikleriniz size yeter, yarabbi şükür dersiniz giderken, umrunuzda mı olur sizin Galatasaray dünyalığınızı yaptıktan sonra.

Getirin baba bir isim amenna. Ama elinizde oyuncak edecek isim arıyorsanız torrent biçilmiş kaftan tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt