Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmasın zaten transfer, neyin beklentisi bu? Daha eldeki kadrodan yararlandık mı ki yeni transfer bekleniyor? Bu saatten sonra bir amaç veya hedef yok, daha rahat daha özgür bir futbol anlayışı ile futbolculardan bir reaksiyon beklenecektir, olay bu. Yok bittorent'miş utorrent'miş, 3-4 ayda kendisinden birşey katacak durumu yok, kim gelirse gelsin, bu saatten sonra futbolcuların reaksiyonu ön planda olacak.

Evinde Denizlispor'a elen takımın başında değil imparator, tillahı bile olsa duramaz durmamalıydı haklı olarak gönderildi kaldı ki Galatasaray uğruna hayatını veren Mustafa Cengiz başkanımız hastalandığında bir kez bile geçmiş olsun dememiş bay ego ulan onlarca başkan haksız da bir tek sen mi haklısın neden her gelen başkanla kavgalı gürültülüsün hiç mi iyi geçinme iyi huy diye bir şey yok sende yav
Saçmalık

40 şut attığın maçta oyuncular topu kaleye sokamadıysa bu td'e yazmaz, diğer her şey yazabilir ama bu yazmaz.

MC konusunda da bir kere kapıdan gelip geçmiş olsun diledi, ziyaretime gelmesini isterdim dedi.

Her şeyi kafanıza ve kurgulara göre yorumlamaya son verin.

Bu takım Reali içerde yenerkrn 1461 Trabzona içerde maç kaybedip kupadan elenmişti zamanında, bok gibi de top oynamıştık mesela ama Denizli maçı gib maçlar 100 kerede 1 kere olur.

Hoca, yardımcı görünümlü kuklalar ve Florya personeliyle başlayan tasfiye süreci Arda, Ömer, Babel gibi isimlerle devam etmeli.

Para yok bütce yaratmaliyiz demediler mi? Hoca bile oyunculara iyi teklif gelirse satilmasina karsi degil diye haberler yokmuydu?

Ekonomi sorunlu, onuda düsünmeliyiz diye oyuncularin pahaliya gitmesine, ve yerine daha ucuz birilerinin gelmesine karsi cikmazdi herhalde.
marcao kerem felan sirf terim ile iyi diye yollanip anadoludan stoper arayisi nedir

Valla reddit‘de genel olarak flamengo taraftarini okuduktan sonra büyük sicis bu hoca
Ben Torrent özelinde söylemiyorum kim gelse aynısı olacaktı örneği var önümüzde iki tane Mancini daha da eskisi Lucescu ikisi de başarılıydi hele hele Lucescu çok başarılıydı yok iyi top oynatmıyor falan dendi ilk seçimde Fatih Terim getirildi kimse de demedi ki ya bu adamlar çok başarılı oldu niye böyle gönderildi denmedi tarihimizin en iyi hocası efsanesi olduğu yadsınamaz saygımız sevgimiz büyük ama her devrin bir sonu vardır gelen hoca iyidir kötüdür görücez bende çok ümitli değilim ama daha adam gelmeden onu yiyecez öyle yapicaz böyle yapicaz stada gitmicez bunlar biatçı beyinsizlerin yapacağı iştir siz takımı sevin isimler ölümlü ölümsüz olan Galatasarayimiz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Torrent özelinde söylemiyorum kim gelse aynısı olacaktı örneği var önümüzde iki tane Mancini daha da eskisi Lucescu ikisi de başarılıydi hele hele Lucescu çok başarılıydı yok iyi top oynatmıyor falan dendi ilk seçimde Fatih Terim getirildi kimse de demedi ki ya bu adamlar çok başarılı oldu niye böyle gönderildi denmedi tarihimizin en iyi hocası efsanesi olduğu yadsınamaz saygımız sevgimiz büyük ama her devrin bir sonu vardır gelen hoca iyidir kötüdür görücez bende çok ümitli değilim ama daha adam gelmeden onu yiyecez öyle yapicaz böyle yapicaz stada gitmicez bunlar biatçı beyinsizlerin yapacağı iştir siz takımı sevin isimler ölümlü ölümsüz olan Galatasarayimiz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o ayri konu tabi

Torrentin hocalık kariyeri cok kisa,adama diyecek biseyim yok.

Bu Torrent Flamengo'dan ayrıldığında adamlar bayram etmiş. Aşağıdaki yorumlara bakabilirsiniz.

Bir de yazmayı unuttum, bu Schmidt ismini yazanlar gerçekten bu meslekten nasıl para kazanıyor inanılır gibi değil. Adam PSV'de lider durumdayken, bizden daha göz önündeki bir ligde çalışırken, alıştığı bildiği yerde çalışırken, 20 puan geride şampiyonluk şansı kalmamış bir takıma, daha dandik bir lige, kaosun içine niye gelsin ?

Ahmet Çalık vefat etmiş vay arkadaş gencecik adam gitmiş

O kadar antrenör dururken sen git kariyeri olmayan,yardımcılıktan öteye gidemeyen,gittiği takımdan 4 ayda kovulan ve gittiği için bayram edilen ne idüğü belirsiz. Destek çıkayım diyorum ama ha ben gelmişim ha Torrent. Başarılı olamassa Başkan istifa eder.

Bu Torrent Flamengo'dan ayrıldığında adamlar bayram etmiş. Aşağıdaki yorumlara bakabilirsiniz.

2 mac kotu sonuc aldı diye 3 aylık adamı kovuyorsunuz gibi yorumlarda var yanlis ceviri dglse.

20220111_103815.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt