Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya g. sevgisi z..... gitsin romanyadan 10 milyona adam alırken iyi bunlar da çok olmağa başladı ha ne biçim adam bunlar yaw.
Les kargasi herifler yav,bizde hocayi sevdik,seviyoruz.diyolarki hoca sezon sonuna kadar kalsin,proje tutmadi gibi olursa,duzelme olmazsa kendi istifa eder zaten.hocanin en kotu sekilde ayriligi bu olurdu bence.bunu nasil söyleyebiliyorlar anlamıyorum.ben bile uefa kupasi ihtimali icin hocadan yanaydim

1641896423104.webp

Les kargasi herifler yav,bizde hocayi sevdik,seviyoruz.diyolarki hoca sezon sonuna kadar kalsin,proje tutmadi gibi olursa,duzelme olmazsa kendi istifa eder zaten.hocanin en kotu sekilde ayriligi bu olurdu bence.bunu nasil söyleyebiliyorlar anlamıyorum.ben bile uefa kupasi ihtimali icin hocadan yanaydim
hm?

Galatasaray’ımız Arsenal'in Alman file bekçisi Bernd Leno için girişimlere başladı. Cimbom, deneyimli eldivenin menajeriyle ilk teması sağladı..1.90 boyundaki Alman oyuncu, bu sezon kırmızı beyazlı formayla 6 karşılaşmaya çıktı ve 10 gol yedi. Arsenal'de fazla süre alamayan Leno'nun sözleşmesi ise 2023 yılında sona eriyor..

Sabah

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ohooo Muslera da gidici desene

Scout şefimiz Emre Utkucan da gitmiş scoutun başına Işıtan Gün'ün ortağı menajer Ogan Tarhan gelmiş. Kaynak Spor Gecesi

ogan bey iyi skawt tır umarım ışıtan gün diyordu ki b. elmasın eskiden trübünden arkadaşıymış. yine ahbert-çavuş organizasyonu yapılmıodur umarım o_O😵‍💫

Hoca gitmeliydi onun üzerinden demagoji yapmaya lüzum yok kalsa daha kötü ayrılırdık iki taraf içinde iyi oldu. Hoca üzülmüştür tabi böyle ayrıldığına ama içten içe de rahatlama gelmiştir, hocayı yıllardır tanırız kendisinden sürekli bahane duymaya alışık değiliz o da her hafta sonu inanmadığı şeyleri söylerken zorlanıyordur.

Peki Baskan, Denizli'den 3 gol yemek normal mi? Hem de o kadar eksigi olan ve muhtemelen 1 alt kümeye dusecek takimdan?
Ayrica sen dahi bir nevi cevabini vermissin. 1461'e elenilen dönem ile Denizli'ye elenilen dönem bir mi? Eger ligde lider olsaydik veya 1 - 2 puan geride olsaydik bir çoğumuz güler gecerdik fakat bu kadar kotu sonuclardan sonra da olay en kibar haliyle " bir zahmet Denizli'yi de ele" oluyor. Denizli macinin skorunun tepkisi tüm 3 senenin sonucuydu.
Fatih Terim dün gönderildiginde yazdigim gibi kendisi Denizli macindan sonra istifa etse daha şık olurdu.

Yediğimiz 3 golü düşününce çok anormal sayılmaz, ikisi kaptırılan top ve yayla gibi defans yüzünden diğeri karambolden kendi kalemize. Bu maçlar 1 kere olur.

Fener Afyonspora rezalet oynadı ama uzatmada aldı skoru, tek fark biz alamadık, forvetlerin 10ar kez gol kaçırırsa başında kimin olduğu farketmez.

Hoca gitmeliydi onun üzerinden demagoji yapmaya lüzum yok kalsa daha kötü ayrılırdık iki taraf içinde iyi oldu. Hoca üzülmüştür tabi böyle ayrıldığına ama içten içe de rahatlama gelmiştir, hocayı yıllardır tanırız kendisinden sürekli bahane duymaya alışık değiliz o da her hafta sonu inanmadığı şeyleri söylerken zorlanıyordur.
Ben en cok hocayi caresiz gordugumde üzülüyodum,bu kadar maglubiyet yasamaya aliskin degildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt