Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
burak harbiden gelen gidene tel vermis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleykum Selam Heis.Yeni tdmiz geliyor heycanliyim.Selam Aleyküm Semih rtaş
Bu iyiye işaret değil, Emre Utkucan kovulabilir ama scout'un başına o zaman daha tecrübeli biri lazımdı. Emre Utkucan'ın kovulması banagöre yanlış adım.Scout şefimiz Emre Utkucan da gitmiş scoutun başına Işıtan Gün'ün ortağı menajer Ogan Tarhan gelmiş. Kaynak Spor Gecesi
Aleykum Selam Heis.Yeni tdmiz geliyor heycanliyim.
1 kisi dışında herkes hain yalancı dusman vs.ya g. sevgisi z..... gitsin romanyadan 10 milyona adam alırken iyi bunlar da çok olmağa başladı ha ne biçim adam bunlar yaw.
Adam gece gece maclari acmis, bakmis, izlemis. Kendi yeteneklerine göre analiz yapmak istemis. Bunda simdi dalga gecilecek ne var? Nedense bu ülkede hep degisik bir sey yapmaya calisanlar hatta sadece bir sey yapmaya calisanlar hic bir sey yapmayanlar veya yapamayanlar tarafinden niye bunu yapiyorsun diye laf yiyor.
Valla yav bana da sacma gelen tarafi o. bana catmis tugay abi bide,bisey yapamayanlardan kategorisine girmişimherif flamingonun 2 maçını izleyip bu futbolla avrupadan eleniriz diyor
bizim ligden herhangi 2 maçımızı seçip izlesen bu takım avrupa liginde 6da 0 çeker dersin
böyle analiz olmaz abuk subuk bir analiz. SAÇMA bir analiz....
Valla yav bana da sacma gelen tarafi o. bana catmis tugay abi bide,bisey yapamayanlardan kategorisine girmişim![]()
Affettim kendisini, severek takip ediyorum yorumlarınıtugay beye sormak lazım acaba sana o sözü sarfederken yüzü kızarmış mı diye
Favre cidden en mantiklisi olurdu yabiri şu adama city gibi para harcayamayacağımızı belirtmiştir umarım.
Teknik Direktörlük elindeki malzemede önemlidir. Sonuçta gelecek kişi kendi takımına kuramayacağına göre elindeki malzemeye göre oynatması gerekir bakalım bunu yapabilecek mi? Elimizde doğru dürüst bir done yok yönetim bildiğin zar atıyor. Umarım iyi sonuç verir ve adam hem bizi ilk 3'e sokar hem de Uefa'da bir yarı final- final, inşallah kupayı aldırır. Zaten tutmazsa sezon sonu yönetimle birlikte gider bu hocada bu kadar basit.herif flamingonun 2 maçını izleyip bu futbolla avrupadan eleniriz diyor
bizim ligden herhangi 2 maçımızı seçip izlesen bu takım avrupa liginde 6da 0 çeker dersin
böyle analiz olmaz abuk subuk bir analiz. SAÇMA bir analiz....
@Hayri Cund keyifler nasil ahbert
Rahmetli başkanımız konusunda ben de kızdım hocam. Alttan almalı diyeEvinde Denizlispor'a elen takımın başında değil imparator, tillahı bile olsa duramaz durmamalıydı haklı olarak gönderildi kaldı ki Galatasaray uğruna hayatını veren Mustafa Cengiz başkanımız hastalandığında bir kez bile geçmiş olsun dememiş bay ego ulan onlarca başkan haksız da bir tek sen mi haklısın neden her gelen başkanla kavgalı gürültülüsün hiç mi iyi geçinme iyi huy diye bir şey yok sende yav