- 23 Temmuz 2011
- 75.512
- 51.044
- 4.693
umarım doğru adımlar atılıyordur.
ışıtana güvenmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar hocayı transfer yapmamak için yollamış olmasın?
Kesinlikle daha çok teknik kapasitesi olan oyuncuları oynatıyorTorrent’in ilk transferi Emre Kılınç olur bence bu arada. Asla doğru kullanılamamıştı ama Torrent’in oyun tarzı anlatıldığı gibiyse baya uygun.
Öyle zaten dün belli etti cikolataciBunlar hocayı transfer yapmamak için yollamış olmasın?
Gol yediği topçuyu almak küçük Aziz icraatlere tam gaz devam ediyorTiquinho iyi herif de 30 tane santraforları var
Oyuncu göndermek bu kadar kolay mı yav
Jean Pyerre gelirse inşallah küme düşer Giresun yoksa satın alma opsiyonunu kullanırlar gider gül gibi topçu sonra 10 milyon isterler bizdenBu adam 1 Ocak'ta Atletico PR'ye kiralanmıştı. Bir halt var ama çözemedim.
Bu arada Fener Tiquinho ile ilgileniyormuş.
Belmas başkan dostlukları gerekçesiyle koçun istediği adamları istemez kibar olmak lazım sonuçtaTiquinho sağlam herif , bize isterdim.
Bu adam 1 Ocak'ta Atletico PR'ye kiralanmıştı. Bir halt var ama çözemedim.
Bu arada Fener Tiquinho ile ilgileniyormuş.
Kafalarina gore menajer onerileriyle transfer yapsinlar diye yollamislardir.Bunlar hocayı transfer yapmamak için yollamış olmasın?
Sanki Hoca müthiş transferler yapıyordu. Bildim bileli Hoca transferde başarısızdır. Sağlam yönetimler iyi transferler yaparsa Hoca takımı iyi oynatır(dı). Son dönemde futbol melekelerini kaybettiği için M.City 11'iyle çıksa Giresun maçına o maçı da kaybederdi.Kafalarina gore menajer onerileriyle transfer yapsinlar diye yollamislardir.