Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkspor efsaneydi ya. Eleştirili yorumlarda bulunanlara yorumun altında sitenin sahibi Saim Altunterim ana avrat düz gidiyordu.Cins cins spor siteleri cikmis pro sport mrosport. Eskiden turkspor vardi geceleri haber verirdi baros vs .
Boga veya akrepsen hayatinin esi cikabilir karsina bu seneSergencim bide benim yıllk raporuma bak bakalim.mayista evlenebiliyor muyum![]()
2:30:45
Yakisikli ve düzgün biriymis
Vay vaykonuşmasını dinliom şerefsiz Tff diyor.
Hey gidi moderatörken turkspor ile az efsane haberler yapmadıkCins cins spor siteleri cikmis pro sport mrosport. Eskiden turkspor vardi geceleri haber verirdi baros vs .
Bi tane forvet vardi ismini hatirlayamadim. Sevillada oynuyordu galiba, bi türlü gelmemisti.Hey gidi moderatörken turkspor ile az efsane haberler yapmadık
fabiano muBi tane forvet vardi ismini hatirlayamadim. Sevillada oynuyordu galiba, bi türlü gelmemisti.
Gelsin duran topları kullansın yeter![]()
Enis Bardhi - Ayrıntılı performans bilgiler
Enis Bardhi’in 21/22 sezonu (UD Levante) performansı.www.transfermarkt.com.tr
iş görmez mi yav sene sonu boşta galiba sözleşmesinde madde vs yoksa
Betiste Ricardo Oliveira hey gidi heyyBi tane forvet vardi ismini hatirlayamadim. Sevillada oynuyordu galiba, bi türlü gelmemisti.
Yok renktas hatta bu türkspor bayagi emindi. Galatasarayda vs yaziyordu ama olmamistifabiano mu
Aynen iyi hatirladin vallaBetiste Ricardo Oliveira hey gidi heyy
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi