Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.237
- 7.136
- 2.358
Loic Remy için az beklemedik. Baba,oğullardı galiba.Turkspor efsaneydi ya. Eleştirili yorumlarda bulunanlara yorumun altında sitenin sahibi Saim Altunterim ana avrat düz gidiyordu.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Loic Remy için az beklemedik. Baba,oğullardı galiba.Turkspor efsaneydi ya. Eleştirili yorumlarda bulunanlara yorumun altında sitenin sahibi Saim Altunterim ana avrat düz gidiyordu.![]()
Tweetlerini oku anlarsınbahçıvanı niye gönderdik yav
O zaman ben foruma misafir üye olarak giriyordum yaşta 15 akıllı telefon yok tablet yok PC elimize geçerse girip okuyordum forumuAynen iyi hatirladin valla![]()

2:30:45
Adnan sezginden alıyorlardı haberi. Adnan gidince fos oldular.Yok renktas hatta bu türkspor bayagi emindi. Galatasarayda vs yaziyordu ama olmamisti
Atıyor kafadan 15 senede 1 tane oyuncu sattık mı ozan kabaktan başka altyapıdan diyor.
15 yıl dediği zaman 2007 ye kadar gider iş;
Arda 2011--> 13 milyon euro
Semih kaya 2017--->2 milyon euro
Yaşlılar hatırlamıyor nasılsa salla babam salla.
Bayağı satmışız reisAtıyor kafadan 15 senede 1 tane oyuncu sattık mı ozan kabaktan başka altyapıdan diyor.
15 yıl dediği zaman 2007 ye kadar gider iş;
Arda 2011--> 13 milyon euro
Semih kaya 2017--->2 milyon euro
Yaşlılar hatırlamıyor nasılsa salla babam salla.
Daha uğur uçarlar erencanları fln saymadık bile.tarihçiymiş bi de kitap fln yazmış
Doğru bir noktaya parmak basıyor ama yanlış bilgilerle.Bizim ülkemizde çok görülen bir yöntem.Bayağı satmışız reis
Olsun. Basması önemli. Sikeciler de şikeden yargılandi ama deliller legal yolla olmadi diye simdi kendilerini temiz zannediyor.Doğru bir noktaya parmak basıyor ama yanlış bilgilerle.Bizim ülkemizde çok görülen bir yöntem.
Bende forumu misafir üye olarak takip ediyordum o zamanlar,hey gidi günler zaman su gibi akip geciyor yawO zaman ben foruma misafir üye olarak giriyordum yaşta 15 akıllı telefon yok tablet yok PC elimize geçerse girip okuyordum forumu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oğlu da varmıydı sitede bilmiyorum ama Saim bey kadar küfür eden bir moderatör hayatımda ne gördüm ne de duydum.Loic Remy için az beklemedik. Baba,oğullardı galiba.
Adam ölmüş renktaş Ekim ayında Allah mekanını cennet eylesin inşallahOğlu da varmıydı sitede bilmiyorum ama Saim bey kadar küfür eden bir moderatör hayatımda ne gördüm ne de duydum.
Geçenlerde ismini google’dan arattım facebook sayfasında siyasi analizler yapmaya başlamış. Aşırı reisçi.![]()
İyi akşamlar, iyi nöbetler.