Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Lan elde başka topçu mu var bi de kiralık yollayacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi yav? Haberim yoktu valla. Allah rahmet eylesin.Adam ölmüş renktaş Ekim ayında Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terimin ilk 11 bu. Nerde görsem tanırım.Berk
Yedlin anadolu anadolu pva
Berkan taylan
Fegh ?? Babel
Mo
Hayalleri bu galiba
Berk
Yedlin anadolu anadolu pva
Berkan taylan
Fegh ?? Babel
Mo
Hayalleri bu galiba
Oğlu da vardı ama sitede varmıydı hatırlamıyorum. Oğlunu bi kaç sefer twitter da gördüm oda spor yorumculuğu filan yapıyordu ama O’da bıraktı yanlış bilmiyorsam.Oğlu da varmıydı sitede bilmiyorum ama Saim bey kadar küfür eden bir moderatör hayatımda ne gördüm ne de duydum.
Geçenlerde ismini google’dan arattım facebook sayfasında siyasi analizler yapmaya başlamış. Aşırı reisçi.![]()
Oğlu galiba bir ara turkfutbol.com diye bir sitesi vardı aynı formatta. Yanlış da hatırlıyor olabilirim emin değilim.Oğlu da vardı ama sitede varmıydı hatırlamıyorum. Oğlunu bi kaç sefer twitter da gördüm oda spor yorumculuğu filan yapıyordu ama O’da bıraktı yanlış bilmiyorsam.
Göndermezsemorutan ve cica'yı gönderirse torrent ile en az 5 yıllık kontrat imzalanmalı
Ulan tam adamın sisteminde oynayacak herifi kiralıyorus bence onay vermesin kullansın bu çocuğu
Belki bir iniesta çıkartır ne biliyoruz
Ümraniyeye gitse ne olacak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Atalay’dan bir şey olmaz doktor. Pısırık ve fiziksiz bir çocuk.
Asıl Bartuğ açısından umutluyum ben. Ondan bir şey yaratabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Migros sanal markette yabanci uyruklu cips niye yok
Beyler bugün alt yapıdan gencoların Hatay maçını izledim. İçlerin de Mehmet Arslanboğa hariç ki oda stoper ve gol attı göze batan oyuncu yok. İzlediğim bölüm de Eren de oynamadı yada ben mi görmedim bilmiyorum. Ne oldu bu çocuğa. Geçen sene fırtına gibiydi.
Kimden alıyor?Bu yönetimin rodopu yakup çınar belli oldu. Gerçi bu sezon kadroları tam biliyordu, bizde konuşmuştuk kimden aliyor diye ama belli oldu.
Kimden alıyor?
Ovulecek bisey yok yaptiklari ordada sadece son zamanlarda yasliliktan performansi dustu o hali bile 2 sampiyonluk aldi.Gecen sene son anda kaybetti Bu sene asiri kotu diyecegiz ama ondada gruptan lider cikiyor. Gercekleri gormek lazim.Performansi dusuk hali bunlari yapiyor.Biraz kipirdansa baya is yapacak millette onu umuyor.Bunlar gercekler malesef.Simdi yeni hoca geldi oda biseyler verirse onuda severiz overiz tabi.Senin icin iyi olmustur bence de renktas nasil oveceginizi arastirmaktan, uzerinde calismaktan harap dusuyordunuz 4-5 senedir, sen de biraz dinlen![]()
Yeni hocamizi sevdin miOvulecek bisey yok yaptiklari ordada sadece son zamanlarda yasliliktan performansi dustu o hali bile 2 sampiyonluk aldi.Gecen sene son anda kaybetti Bu sene asiri kotu diyecegiz ama ondada gruptan lider cikiyor. Gercekleri gormek lazim.Performansi dusuk hali bunlari yapiyor.Biraz kipirdansa baya is yapacak millette onu umuyor.Bunlar gercekler malesef.Simdi yeni hoca geldi oda biseyler verirse onuda severiz overiz tabi.