Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işiniz gücünüz laf çakmak da . genç oyunvu gelince ana sınıfı mi burasi. yasli gelince yaşlı bunlar diyen. Başkası genç oynatınca da bunu nasıl buluyor bak millet genç oyuncuyu helal olsun diyen gene sizlersiniz . Komiksiniz siz ve sizin gibiler
Dunde guzel cakmistim
Cevabi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetimin rodopu yakup çınar belli oldu. Gerçi bu sezon kadroları tam biliyordu, bizde konuşmuştuk kimden aliyor diye ama belli oldu.
Yönetim Terim'in 11'ini nasıl biliyor acaba.? Sonuçta Terim varken Florya'ya girmiyorlardı. Yani sızdıranların Terim yakında olması çok olası sonuçta sızıntılar hep Terim'e yakın kaynaktan çıkıyorlardı transfer falan.

Gökhan Zan he

images (3).webp

rennes doğan alemdar için mustafa mohammed takası önermiş deniliyor

Okan olmuyorsa Batuhan mi geri gelse acaba? Sofascoreda 1. lig kalecilerin ortalama puanina baktim. Batuhan 4. sirada. Ama mac basi kurtaris'da diger üc kaleci mac basi 2,9-3,1 arasi kurtaris yapiyormus. Batuhan 4,5 kere. Önündekiler rakibe herhalde gelin vurun kaleye diyorlar.

rennes doğan alemdar için mustafa mohammed takası önermiş deniliyor
Doğan alemdari alırsak oynatamayiz ki şuan. Bize gelirse 3. Takımı oluyoruz bir sezonda bir oyuncu en fazla 2 takimda oynayabilir. Dogan hem kayseride ligde forma giydi hem de rennes de kupa maçında oynadi o yüzden imkansiz transferi şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt