Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konuşulmadı falan bunlara inanmıyorum. Tahminim olarak Berkan'a teklif var diye haberler vardı 8 civarı o kabul edilebilir. Marcao yada Kerem'e 15 üzeri gelen teklif olursa kabul edilir. Oradan kaynak yaratılıp transferler yapılır. Trabzon'un transferlere bakınca yabancı sınırı sanki daha düşmeyecek hata yine +'lar falan da kalkabilir gibime geliyor.

Berkanın yerine çok sağlam bi yerli almak lazım,berkanın ayağı yok ve oyunuda yönlendiremiyor.ya yerli çift yönlü bi orta saha olmalı ya da ayağı temiz bi ahtapot 6 no.ama yerli olması şart.gedson iki yönlü oynuyor cicada oynuyor ama cica skorerliğini kaybediyor ,cica bişey yapmıyor gibi görünüyor ama terimde buna açıklama olarak geride oynatmak zorundayım o yüzden etkisiz görünüyor demişti,cica iyi bi sistem ve bunu oynayan alışan bi takım olmadığından efor sarfetmesi yüzünden ileri çıktığı bi kaç atakta son vuruşta gücsüz kalıyor ,gedson 8 no ve sağlam bi 6 no yerli ile cica önde oyunu oynayacağından bence çok başarılı olur marsilya maçındaki gibi.

Eğer bu tanıma okay yokuşlu gerçekten cevap olacaksa getirilmeli .

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer konuşulmadı falan bunlara inanmıyorum. Tahminim olarak Berkan'a teklif var diye haberler vardı 8 civarı o kabul edilebilir. Marcao yada Kerem'e 15 üzeri gelen teklif olursa kabul edilir. Oradan kaynak yaratılıp transferler yapılır. Trabzon'un transferlere bakınca yabancı sınırı sanki daha düşmeyecek hata yine +'lar falan da kalkabilir gibime geliyor.
Trabzonluk sıkıntı yok ki renktas Uğurcan berat ve abdus var tertemiz her maç koy oynasınlar heriflerin toprak futbolcu cenneti bir şekilde çıkıyorlar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni hocanın duran top konusunda güzel çalışmalar yaptırdığını okumuştum twitterda ,ayrıca önde baskı yaptırıyormuş.cica morutan pva felan ilerleme ne olacak bakalım kısmetse

Kullanabilen adam yok ki çalışsak neye yarar göbekli Ömer hayal kırıklığı Cica ayaksız PvA bunlar mı açacak ortayı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni hocanın duran top konusunda güzel çalışmalar yaptırdığını okumuştum twitterda ,ayrıca önde baskı yaptırıyormuş.cica morutan pva felan ilerleme ne olacak bakalım kısmetse

Önde baskı önemli. Bizim sürekli önde baskı yapmamız lazım öyle sonuç alabiliriz oyuncu yapımız buna müsait. Ama önde baskıyı bilinçli yapmak lazım en önemli eksikliklerimizden birisi önde baskı yaparken arkadaki oyuncuların sahaya yerleşimi iyi yapamaması idi.

FI_EisEXMAAs8qV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt