- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Brian cloughun adi zamaninda bizle anilmis,ne büyük gurur yarabbim
reankarne et de torrentin ruhuna sirayet etsin yarabbim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle Torrentle birlikte bir Avrupa idman yese fiziğini toplasa senelik 1.4’M den 1+1 uzatmasını kabul eder misiniz?
Olympiacos yeni Aguibou Camara ve Mady Camara’lar pesinde
PSG alt yapisindan 2001 dogumlu orta saha Fadiga’yi almislar.
Real Madrid alt yapisindan da 2003 dogumlu sol kanat oyuncusu Diby Keita’yi aliyorlar.
Şöyle Torrentle birlikte bir Avrupa idman yese fiziğini toplasa senelik 1.4’M den 1+1 uzatmasını kabul eder misiniz?
Rezalet işler dönüyor, oyuncular kumpas kurmuş adeta.
BiliyorumSchalke deplasmani 2013 fotosu bu
ben kerem olduğuna olduğuna karar verdim.İzledim;
- Futbol bilgisine güvenilen bir oyuncu
- Sen de mi Brütüs?
dediklerine göre Arda.
Hoca birkaç günde saygıyı kazanmış bu bayağı sağlam bir gelişme.![]()
Pirinin ekibinden olması lazım.
Twitterda Ural Aküzümü yayına almışlar yarım saattır vırvır Torrent kim diye hesap soruyorlar, Fatih Terim’i gönderiyorsan yerine kariyerli büyük isim gelmeli cart curt. Allah akıl fikir versin. Kariyerli yabancı hocalar kapımızda yatıyordu anasını satayım
Fitnessçı Jimenez olabilir mi

Ulan aptal mısınız taraftara hesap veriyorsunuz hele bir de Twitter'daki taraftara hesap veriyorsunuz vere vere.Twitterda Ural Aküzümü yayına almışlar yarım saattır vırvır Torrent kim diye hesap soruyorlar, Fatih Terim’i gönderiyorsan yerine kariyerli büyük isim gelmeli cart curt. Allah akıl fikir versin. Kariyerli yabancı hocalar kapımızda yatıyordu anasını satayım