Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim şu GSApp'e özel bi tanıtım-röportaj yapılabilir ama onu da birkaç güzel sonuçtan sonra yapmak daha doğru olur. Şuan havada kalır hocanın söyledikleri. Adama uçağa bindiği andan beri söven maymunlar var malesef ortamın biraz yatışmasi lazım

Bizim şu GSApp'e özel bi tanıtım-röportaj yapılabilir ama onu da birkaç güzel sonuçtan sonra yapmak daha doğru olur. Şuan havada kalır hocanın söyledikleri. Adama uçağa bindiği andan beri söven maymunlar var malesef ortamın biraz yatışmasi lazım
hocamız galibiyetleri sıralayarak herkesi susturacaktır

Eğer 6 numara alınmayacaksa da Gedson gibi hem 6 numaraya yardım edecek hem 8 numara işi yapacak çift yönlü bir orta saha oyuncusu lazım ama böyle bir orta saha bulmak 6 numara transferinden bile daha zor

Eğer 6 numara alınmayacaksa da Gedson gibi hem 6 numaraya yardım edecek hem 8 numara işi yapacak çift yönlü bir orta saha oyuncusu lazım ama böyle bir orta saha bulmak 6 numara transferinden bile daha zor
Evet ama gecen sene de yetmedi. Tamam averajla kaybettik ama Abubakar oynasaydi bjk o kadar puanlar kaybetmezdi. Net 6 da lazim

6 numara alalım almasına ama bu durumda taylan ve berkanı taca atmış olmuyor muyuz?Gedson bana daha makul geliyor o bakımdan 6 numarayı berkan taylan idare edemez mi gedson ile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt