Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.229
- 4.673
- 1.173
sedat peker diye masörümüz varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen hocamın ocağına incir ağacı diktirtmeyecegizinsallah hocamın ıstedıgı oyuncular alınır yoksa burak beyi cig cig yeriz
Yahu biz bu adamı neden istiyoruz bilen biri bizi de aydınlatabilir mi acaba
adam ortasaha?Yahu biz bu adamı neden istiyoruz bilen biri bizi de aydınlatabilir mi acaba
Zaten kadroda sağ bek fazlalığı var
Bizim önceliğimiz 6 numara ve sağ kanat olmalıyken neden bu adamı istiyoruz
Kısacası bu transferin mantığını kuramıyorum
Bir de üstüne Işıtan'ın menajerlik şirketinin oyuncusu olması iyice mide bulandırıcı
Bu yönetimi de pasifize etmek şart
Ortasaha mıadam ortasaha?
Ortasaha mı
Videoda hep sağ bek pozisyonundaydı renktaş
Doğrudur![]()
Álvaro Sanz - Oyuncu profili 25/26
Álvaro Sanz, 25, İspanya ➤ Al-Shahania SC, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 14 Şub 2001, Caspe, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
Harbi ha, videoda ön libero dışında her pozisyonda var.![]()
Álvaro Sanz - Oyuncu profili 25/26
Álvaro Sanz, 25, İspanya ➤ Al-Shahania SC, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 14 Şub 2001, Caspe, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
Doğru izlemişsin renkdaş, sağ bek pozisyonundada oynayabiliyor.Doğrudur
Ama videoda hep sağ bek pozisyonunda
Ben mi yanlış seyrettim yoksa
Seyrettiğimi sorgular oldum
Hayır önlibero performansını merak ettim şimdi renktaş adamınDoğru izlemişsin renkdaş, sağ bek pozisyonundada oynayabiliyor.
Biz alsak oğulcan da olduğu gibi tazminat kitlerlerdi.Hani bize geliyordu
Hoca sanırım Guardiola'nın Mancherster City'de sağ bek Canceloyu gizli oyun kurucu olarak kullandığı gibi bir sağ bek- ortasaha istiyor.Hayır önlibero performansını merak ettim şimdi renktaş adamın
Videoda hiç orta sahada görmedim çünkü
Hep sağ bek sağ kanat gibi
Elimizde Boey var zatenHoca sanırım Guardiola'nın Mancherster City'de sağ bek Canceloyu gizli oyun kurucu olarak kullandığı gibi bir sağ bek- ortasaha istiyor.