Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.148
- 72.774
- 5.188
gönderilmesi taraftarı değilim, kadroda kalmalı morutana hoca özgüven kaybettirdi şimdi kenara bakınca her pozisyona bağırığ çağıran bi adam görmeyecek, daha rahat oynar artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman UEFA kadrosunu kuranlardan birisi Kalli derim fakat yine her zaman iyi teknik direktor de eline gecen firsati kullanana derim. Adamin eline 4 sene iyi kadro gecti ve hepsinde sampiyon oldu + UEFA kupasini aldi. Yani 4'de 3 veya 4'de 2 sampiyon yapsaydi mi daha iyiydi? Ona bakarsan fenerin 2002, 2006 ve 2008'de bizden cok daha iyi kadrolari vardi ama biz sampiyon olduk.Terimmi yasatti o basarilari Faruk suren olmasa terim birsey yapabilirmiydi hagiyi popescuyu kim aldi getirdi Ha keza 2 sene sampiyon oldugu kadroyu Tudor kurdu sonra onuda dagitti diger basarisinda elmander melo selcuk gibi adamlari eline verdiler hangi hoca olsa sampiyon olurdu Terim balli hep efsane kadrolarin ustune oturdu bu kadar basit o basarilarin %50 si yonetim ve futbolcularin sonra kalan %25 taraftarin kalan %25 Terimindir
Senejderi istemiyorum diyen adamin futbol bilgisine ben inanmam inanmiyorumda karakteri egosu terbiyesiligi de bini bin para terim kismetli adam bunu kabul etmek lazim 96 2000 kadrosu ile her hoca basarili olurduki bakin senol o kadroyla dunya 3. oldu
Eskiden terim otoriter sert caliskan di gencti italya yapti geldi adamin herseyi degisti benim gonlum isterdiki bu basarilari alan hocanin hakkaniyetli ornek karakterde olan birisi olsun ama maalesef iste Terim dedigin egodan ibaret aynaya bakinca mutlu olan bir adam klubu rahat birakip torunlarini sevsib
güldürüyorsun beniPicasso rodop
terim geldiği her dönem yas ilan ettim diyorsun olabilir beğenmeyebilirsin
şimdi terim yok artık bu konu yumuşamalı kapanmalı zaman herşeyi gösterir
yeni hocayla takıma moral destek verelim emek verenlerede teşekkür edelim
unutmayalım ki her kişinin stili karakteri ayrıdır önemli olan Galatasay lılıktır
konuyu bilmiyorum hocamdün bahsi geçen Serdar siz misiniz rtaş
Isim degistirdi?Son görülme 12 Şub 2021
1 senedir yok adam rtaş
haracını vermediği için silindi@yusuf Kara ban mi yedi?
Yeni Yusuf @Behzat Karaca mi acaba?ewt Sami oldu ve ortadan kayboldu![]()
Yeni Yusuf @Behzat Karaca mi acaba?
Adamin altini oydun haharacını vermediği için silindi
Forumun Işıtan'ı benimAdamin altini oydun ha
Şu isim degisikliginden biktim yaw. Kim Terimci kim Aysalci hep karisiyor.bana da öyle gelior
@P. Enis SeverForumun Işıtan'ı benim