- 5 Eylül 2014
- 84.386
- 70.135
- 4.393
Buyur hocam hayrola inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyur hocam hayrola inş
Yanlis isim kardesBuyur hocam hayrola inş
?????Yanlis isim kardes
Isitan gunu attigi twitler elbette yanlis da bunu gundeme getiren Galatasaraylilar,terimtayfa vs olsun Gsli kizlarla geyik muhabbeti ayagina ettiğiniz abazaliklarida gördük simdi Allah icin.yani abazanin onde gideni olup,twitterda kiz dusurmeye çalışan,kizlarla iki görüşüp selami kesen gerizekalı herifler susun artik
Yav bikaci tanidigim bunlarin,o garip geldi.bikaci evlendi falan hattabunu twshittera yazsan daha hoş olur serginho
Yav bikaci tanidigim bunlarin,o garip geldi.bikaci evlendi falan hatta
Engelledim twiiterdaki terim tayfayi full.forumdaki terimseverler yeterli.sen,ben igor tudor vsbas küfürü bi daha da konuşma
Engelledim twiiterdaki terim tayfayi full.forumdaki terimseverler yeterli.sen,ben igor tudor vs
Evet o da varPenis severi unutma
O dediklerin gs yönetiminde olmadığı için sorun olabilir mi? noname adamların twitter hesabını kim şeyine takar?Isitan gunun attigi twitler elbette yanlis da bunu gundeme getiren Galatasaraylilar,terimtayfa vs olsun Gsli kizlarla geyik muhabbeti ayagina ettiğiniz abazaliklarida gördük simdi Allah icin...yani abazanin onde gideni olup,twitterda kiz dusurmeye çalışan,kizlarla iki görüşüp selami kesen gerizekalı herifler susun artik
Aşıdan kime yarar gelmiş
Aşı sonrası 25 tane hastalığımın çıkması umarım tesadüftür!!!milyonlarca insana
Aşı sonrası 25 tane hastalığımın çıkması umarım tesadüftür!!!