Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlıyoruz. Rodop ve Çetinçalı'dan aktarıyorum:

Yönetim çalıntı malzeme olayını araştırıyormuş, suç duyurusunda bulunulmuş. 15 gün içinde konuyla alakalı bilglendirme yapılacakmış.

Hocanın ekibi 5 kişi olacakmış. İkisi Türk. Ayhan, Sabri, Ümit Karan isimleri geçiyor.

Yönetim floryada kamp yapıyor imiş. Elmas yeni bir uygulama başlatmış Ali Sami Yen'de İstanbul'da olduğu her akşam kongre üyelerini 15 kişilik gruplar halinde toplayıp bilgilendirme yapıyor, sorularını cevaplıyormuş. Mali kongreye hazırlık babında olabilir dediler yine de güzel uygulama.

Bartuğ'u dün yoklamışlar yine imza atmamış. Hatay dönüşü son kez görüşme yapılacak, kabul etmezse kadro dışı bırakılacakmış. Kendisinin uzaması yerinde olacak gibi görünüyor.

Hoca ilk raporunda bir kaleci ve 6 numara olmazsa olmaz demiş. Kaleciyi yabancı istemiş.

Gustavo fifa kurallarına göre yollanamıyormuş. Bize gelmeden önce eski takımında 1 maça çıktığı ve bir sezonda 3 transfer yapamayacağı için. Ama kulübü izin verirse TR'den bir takıma kiralanabilirmiş. Dün bu konuyla ilgili yazı gönderilmiş portekize. Onay çıkarsa direkt şutlanacakmış. Bu gerçek mi acaba, araştırmak lazım.

Luyindama için 500.000 euro kiralık, 2 milyon zorunlu satın alma teklifi gelmiş. Yönetim reddetmiş. 2.5-3 falan olursa verecekler gibi. Babel ve Feg de yollanmaya çalışılıyor, klasik.

Ft kalsaydı Yedlin kesin gidiyormuş, Torrent bekleyelim demiş.

Hakan Balta harici FT'nin getirdiği kimse kalmamış Florya'da. Ona da yardımcı antrenörlük teklif edilmiş. Kabul etmemiş, u19 16 falan çalıştırmak istiyormuş.

Cihat Arslan düşünülmüyormuş.

Torrent'in Galatasaray'ın oyunuyla ilgili teşhisine göre top takımdayken çok sorun yok, oyuncular yetenekli. Takım asıl sıkıntıyı top rakibe geçtiğinde yaşıyormuş. Top kazanma, pres üzerine çalışmalar yaptırıyormuş. Fizik olarak yeterli bulmuş takımı ama oyuncuların bireysel olarak taktik bilgisinin zayıf olduğunu söylemiş.

Fatih Hoca attığı twit dışında paylaşım, açıklama vs yapmayacakmış.

Eved.

doğruysa her şey normal görünüyor

Esref beyden sonra metin bey..

Camia ısıtan gune karşı birleşti..

Assuncao 3. takımda Uefaya bağlıysa oynayamaz olmalı, başka kıtaya gitmeli oynamak için o durumda.

Top kapma konuus belirgin problem zaten. En zayıf noktamız.

top kapma 4 senedir sorun aslında

önce bunu ben de yaşlı yumuşak kadroya bağlıyordum ama bu yeni kadroda da benzer sorun var

bu da yerleşim tarzı ve zamanlaması sorunuyla alakalı gibi geliyor bana

hoca bekleri çok açtığı için bir kere orta sahayı sıkamıyoruz bu birinci sorun gibi

ikincisi ise hocanın set hücumda top kaptırıldığında takıma pres yaptırmak yerine geriye koşturması

bu arada hem zaman kaybediyoruz hem de tam yerleşemiyoruz

top kapma 4 senedir sorun aslında

önce bunu ben de yaşlı yumuşak kadroya bağlıyordum ama bu yeni kadroda da benzer sorun var

bu da yerleşim tarzı ve zamanlaması sorunuyla alakalı gibi geliyor bana

hoca bekleri çok açtığı için bir kere orta sahayı sıkamıyoruz bu birinci sorun gibi

ikincisi ise hocanın set hücumda top kaptırıldığında takıma pres yaptırmak yerine geriye koşturması

bu arada hem zaman kaybediyoruz hem de tam yerleşemiyoruz
Saha parselasyonu yokki bizde zaten renkdas 3 senedir buna çözüm bulamadı ex hoca

Yönetim dağılma aşamasında, bu kolpa çıkan transfer haberlerini kim yürütüyo

Kaç gündür yapmayıp konu dağılsın diye yaptıkları paylaşım olarak yorumladım. Elmas bari seçim kararı alsa, ibra edilmezse 1 ayda iyi yönetim çıkmaz. Mayıs'a kadar hazırlık süreci olsun. İyi veya kötü yönettiler ama bir daha profesyonellik diye yola çıkan yönetim zor buluruz. Rastgele yönetimler gelir. Hepimize geçmiş olsun.

Bu yönetim ilk seçileceği zaman yönetim üyelerini falan acikladiklarinda nerdeyse herkesin dilinden düşürmedigi, çok beğendiği, futbol duayeni Isitan Gun, şimdi ne halde.

Bu camia kimi istese, kimi begense bi seyler geliyor basimiza :D ortama bak ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt