Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.384
- 20.782
- 2.233
Karalar'dan Yusuf degil misin?Nasıl yani yeni Yusuf?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karalar'dan Yusuf degil misin?Nasıl yani yeni Yusuf?
Hayır ben BEHZAT’ımKara'lardan Yusuf degil misin?
Gözüm üzerinde Behzt!Hayır ben BEHZAT’ım
@yusuf Kara nerede?Hayır ben BEHZAT’ım
Renktaş ben bilmiyorum Yusuf kim ve nerede diye@yusuf Kara nerede?
Neyse, 100 euro borcum vardi, onu verecektim.Renktaş ben bilmiyorum Yusuf kim ve nerede diye![]()
Forumdaki eski adını açıkla ve konu kapansın renktaş. Yoksa daha çok üstüne gelecekler.Renktaş ben bilmiyorum Yusuf kim ve nerede diye![]()
Eskiden üye değildim ki bu yaz üye oldum, üstüme gelebilirler sorun yok karı kız tweetim de yok rahatımForumdaki eski adını açıkla ve konu kapansın renktaş. Yoksa daha çok üstüne gelecekler.![]()
Eskiden üye değildim ki bu yaz üye oldum, üstüme gelebilirler sorun yok karı kız tweetim de yok rahatım![]()
Gedson yine kadroda yok. Adam orada sans bulmayi birak kadroya bile alinmiyor. 1.5 yil sozlesmesi kaldi. Eger kendisi gelmek istiyorsa bu transferi bitirmek zor olmamali.
Bence de hocam ucuza alabiliriz
Gedson yine kadroda yok. Adam orada sans bulmayi birak kadroya bile alinmiyor. 1.5 yil sozlesmesi kaldi. Eger kendisi gelmek istiyorsa bu transferi bitirmek zor olmamali.
Marsilya yasak gelmişBartuğda kendine yazık edecek, bu kadar erken yurtdışına gidenler tutunamıyor bi baksın etrafına. Bunların aklına kim giriyor acaba
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi