- 1 Ocak 2011
- 15.328
- 10.402
- 1.838
Adam gitti bi sus Alma agzina artik.Yakisikli bir erkege plotonik Aşik olan ergen kizlar gibi davraniyorsun Fatih terime karsi.Mostafanin yuzune renk gelmis malum kisi kovulunca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gitti bi sus Alma agzina artik.Yakisikli bir erkege plotonik Aşik olan ergen kizlar gibi davraniyorsun Fatih terime karsi.Mostafanin yuzune renk gelmis malum kisi kovulunca
Benim ts formam vardı 7 no vugrinecBenimde okocha formasıyla fotom var ne yapak yani
Şu konulari baska yerde mi konuşsaniz artik, nöbete giriyoz sayfalar akiyor bizde duyum/transfer falan saniyoruz
@Keramettin TANRIVERDİ
@Alper Altun
@Recep Yıldırım
Benimde febe efsanesi emre belloyla resmim var, ne yani fbli mi oldum simdi?Benimde okocha formasıyla fotom var ne yapak yani
İvana sertin tokmakçısıtarhan telli kim
Yok iste bari umutlanip okadar sayfayi bosa okumamis oluruzYok ki
Benimde okocha formasıyla fotom var ne yapak yani
Ismimi geri verirsen her şey duzelir Admin BeyBiri özledim der
Biri tonga diye bir yerden bahseded
Bir diğeri tatlı yapıyorum dibi tuttu der
Kadınlar matinesine çevirmişsiniz burayı
Yazmayacaktimda son kez yazicamAdam gitti bi sus Alma agzina artik.Yakisikli bir erkege plotonik Aşik olan ergen kizlar gibi davraniyorsun Fatih terime karsi.
Napıon geç kaldınDireklerin efendisi
Dover misin?Yazmayacaktimda son kez yazicam
Beni alintilama birader engelle
Guzelce uyariyorum seni son kez
bulamadilar zaten. Remzi onaylandi. Hatta herkes daha da derine girmeyi korkmuslar xd cok mistik herif diyolla3 günde iğrendim takımdan, bi remzi sanver üstadım kaldı aklı başında. Onda arasalar da bişey bulamazlar reis şiir hastası resmen