Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Galatasaray yönetimi mi jigolo servisi mi belli değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halen direkleri dövüyorMostafanin yuzune renk gelmis malum kisi kovulunca
Bu taleplerine devam edersen ummadığın şeyler olabilir Igor.Ismimi geri verirsen her şey duzelir Admin Bey
Aga bu nedir
Aga bu nedir
Hic giresim yok.Kulubun icine ediyor sosyal medya ergenleri .Napıon geç kaldın
kos koca kulup ne hale dustu
Var ya millet ahlak bekçisi kesilmiş de zannedersin seks yapmak sevişmek gibi tabirleri kimse kullanmıyor bunlardan başka abartılıyor yani açık bulup vuralım diyeBefore:
After:
Abi bu ne
Aga bu cezanin bi suresi yok mu bari onu ogrenelim bir daha seni de rahatsiz etmeyelim.Forum hayatim boyunca Ismim boyle mi kalicak mesela?Bu taleplerine devam edersen ummadığın şeyler olabilir Igor.
Aga bu nedir
birilerinin kaseti çıkacak diye tırsıyorum şahsen, inanılmaz bir topluluk. meğerse biz nekadar safmışız, olayı sadece spor zannederkenÇok büyük oyun oynanıyor. Terim askerlerini şak şakcılarını sahaya sürmüş. Saat başı yeni bir iddaa atılıyor ortaya. Hepsi terimi aklama peşinde nasıl zoruna gittiyse artık mister Ego. Tabi olan Galatasaray a oluyor çok yazık.
Kim bu harbiden yönetici miyok abi biz agir sictik....
Kaldiramiyorum artik
Ft hocamın maşaları kulübü batırmaya niyetliHic giresim yok.Kulubun icine ediyor sosyal medya ergenleri .