Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Aga bu nedir
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga bu nedir
Allahtan twitter kullanmıyorum he.
birilerinin kaseti çıkacak diye tırsıyorum şahsen, inanılmaz bir topluluk. meğerse biz nekadar safmışız, olayı sadece spor zannederken
Biri kokmuş çorap pazarlar öbürü tuvalet fantezisi
Mağazacılık AŞ'de. Faydası çok diye biliyorum.Kim bu harbiden yönetici mi
yk üyesiymisKim bu harbiden yönetici mi
selim bey doğru mu söylüyorGalatasaray Yöneticisi Selim Sefada: "Çorapla ilgili atılan tweet benim değil. Fotoşop ile yapılmış. Benim tweetlerimde hiçbir sıkıntı yok. Ben, Işıtan Bey ve Remzi beye bilinçli bir saldırı var"
[Tv100]
Vay anasını
lan o tweeti kopyaladim hatta. neyin fotosopu lan. yazinin linkini paylastilarGalatasaray Yöneticisi Selim Sefada: "Çorapla ilgili atılan tweet benim değil. Fotoşop ile yapılmış. Benim tweetlerimde hiçbir sıkıntı yok. Ben, Işıtan Bey ve Remzi beye bilinçli bir saldırı var"
[Tv100]
Vay anasını
Biri kokmuş çorap pazarlar öbürü tuvalet fantezisi
fotoşop şebekesi haGalatasaray Yöneticisi Selim Sefada: "Çorapla ilgili atılan tweet benim değil. Fotoşop ile yapılmış. Benim tweetlerimde hiçbir sıkıntı yok. Ben, Işıtan Bey ve Remzi beye bilinçli bir saldırı var"
[Tv100]
Vay anasını
Remzi beye saldıran katıksızdır. Ben o adam kadar naif bi insan görmedim. Karınca bile ezemez üstadımGalatasaray Yöneticisi Selim Sefada: "Çorapla ilgili atılan tweet benim değil. Fotoşop ile yapılmış. Benim tweetlerimde hiçbir sıkıntı yok. Ben, Işıtan Bey ve Remzi beye bilinçli bir saldırı var"
[Tv100]
Vay anasını